Η πρώτη ερωτική ταινία σε 3D είναι γεγονός

Η πρώτη ερωτική ταινία σε 3D είναι γεγονός

Και κάνει πρεμιέρα και στην Ελλάδα για να μας παρασύρει στην υπέρτατη έκσταση του sex και του ζεν.

Θυμάστε τότε που σας λέγαμε για την πρεμιέρα της πρώτης τρισδιάστατης ερωτικής ταινίας στο Hong Kong για την οποία είχαν μισθώσει αεροπλάνα οι fan του είδους από την πιο συντηρητική Κίνα όπου η προβολή έχει λογοκριθεί; Να που τώρα ερχόμαστε να σας μιλήσουμε για την Αθηναϊκή πρεμιέρα του soft porn που εκτυλίσσεται με φόντο την Κινέζικη δυναστεία των Μινγκ. Η ταινία «Σεξ και Ζεν» είναι γυρισμένη το 1991 και έχει βασιστεί στην κλασική κινέζικη ερωτική νουβέλα του 17ου αιώνα «Το σαρκικό χαλάκι της προσευχής». Διαφορετική από τις ταινίες του είδους της προσπάθησε να συναντήσει την κλασική λογοτεχνία με την ταοϊστική σεξολογία και το κάμα σούτρα και τα κατάφερε. Κατάφερε, επίσης, να φτάσει τα 18 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις από εισιτήρια και ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Η φετινή εκδοχή της δεν είναι η ίδια ταινία πειραγμένη ψηφιακά για να γίνει 3D αλλά μια καινούργια ταινία, γυρισμένη εξαρχής, σε 3D. Η ταινία χαρακτηρίζεται ως το διεθνές εισπρακτικό φαινόμενο που ξεπέρασε το Avatar και τον Τιτανικό στο Χονγκ Κονγκ όπου, όπως είπαμε, συνέρρευσαν και εκατομμύρια Κινέζοι.

Το έργο

Όταν ο Γουέι Ιανγκσχένγκ, ένας ματαιόδοξος μελετητής της Δυναστείας των Μινγκ, θα συναντήσει την κόρη του ταοϊστή ιερέα, Ιουξιάνγκ, θα γοητευτεί από την ομορφιά και την κομψότητά της. Σύντομα όμως θα καταλάβει ότι η έλλειψη πάθους λόγω της εγκράτειάς της και της πίστης του πατέρα της, δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ανάγκες. Όταν ο Γουέι αποκτήσει πρόσβαση στο Ανάκτορο της Απόλυτης Ευδαιμονίας όπου άντρες και γυναίκες απολαμβάνουν σεξουαλικά όργια, μια ερμαφρόδιτη μάγισσα θα τον συμβουλέψει να αλλάξει το μόριο του με ένα αλογίσιο! Αυτό όμως θα καταλήξει στα δόντια ενός σκύλου και ο πρίγκιπας θα αναγκαστεί να περιμένει ένα άλλο από δωρητή γάιδαρο! Τελικά, θα βελτιώσει τις ικανότητές του αλλά το τίμημα που θα πρέπει να πληρώσει αφορά τον γάμο του με την Ιουξιάνγκ... Θα κερδίσει η αληθινή αγάπη τον πραγματικό πόθο;

Info: Η πρεμιέρα της ταινίας γίνεται το Σάββατο 24/9 στο ΑΣΤΟΡ HOLLYWOOD 3D, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθηνών «Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x» και προβάλλεται στις αίθουσες από τις 29 Σεπτεμβρίου.