Σινεμά στο σπίτι: Ταινίες για το mood του φθινοπώρου

Σινεμά στο σπίτι: Ταινίες για το mood του φθινοπώρου

Αφήστε το καλοκαίρι να πάει στο καλό και βουτήξτε στη γλυκιά μελαγχολία του φθινοπώρου, με τη βοήθεια μερικών ταινιών που έχουν φτιαχτεί ειδικά γι' αυτή την εποχή.

231250.1020.A
600full-good-will-hunting-poster
Annie_Hall
717951000682
the-royal-tenenbaums
when_harry_met_sally
thegodfather2
The_Others_Movie_Poster
Dan_in_Real_Life_3
1346_dangerous_liaisons
wicker-parkposter

Πολλοί από εσάς σκέφτονται ακόμα τις καλοκαιρινές τους διακοπές, τις αμμουδιές, τις ταβέρνες και το αλάτι στα μαλλιά και εύχονται το καλοκαίρι να κρατούσε λίγο ακόμα. Λυπάμαι που σας το λέω αλλά μάλλον ήρθε ο καιρός να το ξεπεράσετε, έχουμε φτάσει ήδη στα μέσα του Σεπτεμβρίου και, παρά τη θερμοκρασία που δεν λέει να πέσει, το φθινόπωρο είναι προ των πυλών. Και, στη τελική, του χρόνου πάλι εδώ θα είναι το καλοκαίρι, δεν θα το χάσετε.

Βάλτε λοιπόν τις σαγιονάρες στη ντουλάπα, κατεβάστε σιγ-σιγά της ζακέτες και τα τζάκετ από το πατάρι, μαγειρέψετε ένα σπιτικό φαγητό (ή παραγγείλτε κινέζικο, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί) και δείτε μερικές από τις ταινίες που επιλέξαμε για εσάς, οι οποίες θα σας βάλουν για τα καλά στο κλίμα του φθινοπώρου και τη ζεστή θαλπωρή που φέρνει μαζί του. Έχετε καλού κακού κι ένα κουβερλί δίπλα στον καναπέ, έχει ξεκινήσει να φυσά τα βράδια.

You've Got Mail


Good Will Hunting


Annie Hall


Dead Poets Society


The Royal Tenenbaums


When Harry Met Sally


The Godfather (I, II, III)


The Others


Dan In Real Life


Dangerous Liaisons


Wicker Park