Οι ταινίες της εβδομάδας

Οι ταινίες της εβδομάδας

Όλες οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις αίθουσες της πόλης

The Master
Ο αλκοολικός βετεράνος του Β' Παγκόσμιου Πολέμου, Freddie Quell, καταφεύγει στην σέκτα του Lancaster Dodd. Ο τελευταίος γυρίζει τις Η.Π.Α. Της δεακετίας του '50 και, με το επικοινωνιακό χάρισμά του, προσυλητίζει κόσμο στο πνευματικό του κίνημα, The Cause.

Ημερολόγια Αμνησίας
Ένα προσωπικό, κινηματογραφικό ημερολόγιο, αποτελούμενο από μικρού μήκους φιλμάκια, της δεκαετάις του '80, συνδυασμένα με σημερινό, ντοκιμαντερίστικο υλικό, αποτελούν την ενδιαφέρουσα ελληνική παραγωγή.

Ξενοδοχείο για Τέρατα («Hotel Transylvania »)
Ο Δράκουλας δημιουργεί, στην Τρανσιλβανία, έναν πύργο- θέρετρο για τα τέρατα. Η προσπάθειά του να κρύψει την ύπαρξή του από το ανθρώπινο γένος κινδυνεύει να αποβεί άκαρπη όταν, στα γενέθλια της κόρης του, ένας νεαρός ταξιδιώτης εμφανίζεται από το πουθενά.

Άμλετ («Gamlet»)
Επανέκδοση της σοβιετικής παραγωγής του 1964. Ο νεαρός Δανός πρίγκιπας, Άμλετ, σχεδιάζει την εκδίκησή του, για την δολοφονία του πατέρα του, από τον ίδιο του τον αδερφό.

Κάτι Σαν Έρωτας («Like Someone in Love»)
Η απρόσμενες εξελίξεις στις ζωές μίας φοιτήτριας που δουλεύει και σαν συνοδός κυρίως, και ενός ηλικιωμένου ακαδημαϊκού, όταν η πρώτη θα πάει για ραντεβού στο σπίτι του.

Το Σπίτι στο Τέλος του Δρόμου («House at the End of the Street »)
Η νεαρή Elisa και η μητέρα τους, μετακομίζουν σε καινούργια πόλη. Στο διπλανό τους σπίτι στο παρελθόν μία κοπέλα είχε δολοφονήσει τους γονείς της. Ο γιος της οικογένειας, με τον οποίο η Elisa πιάνει αμέσως φιλία, κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό.