Οι ταινίες της εβδομάδας

Οι ταινίες της εβδομάδας

Όλες οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις αίθουσες της πόλης

Άννα Καρένινα («Anna Karenina »)
H Άννα Καρένινα, μητέρα ενός αγοριού και σύζυγος ισχυρού πολιτικού παράγοντα, ερωτεύεται παράφορα τον αξιωματικό του ρωσικού στρατού, κόμη Βρόνσκι.

Ο Κυνηγός («The Hunter»)
Ο μισθοφόρος Μάρτιν βρίσκεται στην Ταζμανία με σκοπό να βρει την τελευταία τίγρη του νησιού, μέσα στις παρθένες δασικές εκτάσεις του. Τον σκοπό της επίσκεψής του, όμως, αλλάζουν οι πιέσεις που δέχεται από την εταιρεία βιοτεχνολογίας, που του ανέθεσε την αποστολή, αλλά και η γνωριμία του με την Λούση- χήρα και μητέρα δύο παιδιών.

Η Ωραία Κοιμωμένη(«Bella Addormentata»)
Διαφορετικοί άνθρωποι βλέπουν τις ζωές τους να διασταυρώνονται, με αφορμή την πολιτική αντιπαράθεση σχετικά με την υπόθεση της Ελουάνα Ενγκλάρο, η οποία βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση επί 17 χρόνια και οι γονείς της ζητούν να της γίνει ευθαναασία.

Ο Άνθρωπος που Γελά («L' Homme Qui Rit»)
Ο Γκινπλέν με ένα φρικτό χαμόγελο μόνιμα σημαδεμένο στο πρόσωπό του, θα σώσει ένα νεογέννητο τυφλό κοριτσάκι και θα βρει καταφύγιο σε έναν περιπλανώμενο πωλητή βοτάνων. Δουλεύοντας σε τσίρκο ο Γκινπλέν θα γίνει διάσημος με το όνομα «ο άνθρωπος που γελά», και θα βρεθεί στους αριστοκρατικούς κύκλους- γεγονός που θα αλλάξει την ζωή του.

Εντιμότατοι Απατεώνες («Gambit»)
Διασκευή των αδερφών Κοέν της ταινίας του 1966, στην οποία ένας Βρετανός υπάλληλος θσχεδιάζει να πουλήσει στο αφεντικό του, και μανιώδη συλλέκτη έργων τέχνης, ένα πλαστό πίνακα του Μονέ. Για να τον πείσει χρησιμοποιεί μία σέξι καουμπόισσα.