Οι ταινίες της εβδομάδας!

Οι ταινίες της εβδομάδας!

Όλες οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις αίθουσες της πόλης

"Ο έρωτας της βασίλισσας" (A Royal Affair)
Μια νεαρή βασίλισσα, στη Δανία του 18ου αιώνα, παντρεμένη με έναν ψυχικά διαταραγμένο βασιλιά, ερωτεύεται κρυφά τον γιατρό της αυλής και μαζί ξεκινούν μια επανάσταση που θα αλλάξει για πάντα ένα ολόκληρο έθνος. Ο Δανός Νικολάι Αρσέλ που υπογράφει τη σκηνοθεσία είναι ελληνικής καταγωγής!


Δείτε το trailer εδώ

"Zero Dark Thirty"
Το κυνήγι για τον Οσάμα μπιν Λάντεν, απασχόλησε τον κόσμο και δύο αμερικανικές προεδρικές κυβερνήσεις, για περισσότερο από μία δεκαετία. Όμως, τελικά, χρειάστηκε μία μικρή, ελίτ ομάδα πρακτόρων της CIA για τον εντοπισμό του. Κάθε ενέργεια της αποστολής τους καλύφθηκε με μυστικότητα. Αν και κάποιες λεπτομέρειες δημοσιοποιήθηκαν από τότε, πολλά από τα πλέον σημαντικά στοιχεία της επιχείρησης των μυστικών υπηρεσιών-συμπεριλαμβανομένου και του βασικού ρόλου που διαδραμάτισε η ομάδα- μεταφέρονται στην οθόνη για πρώτη φορά στη συναρπαστική νέα ταινία από το βραβευμένο με Όσκαρ δίδυμο Κάθριν Μπίγκελοου και Μαρκ Μπόαλ.


Δείτε το trailer εδώ

"Μαθήματα Ενηλικίωσης" (The Sessions)
Στην ηλικία των 36 ετών, ο Μάρκ Ο΄Mπράιαν, ένας ποιητής που έχει μείνει τετραπληγικός λόγω πολιομυελίτιδας, αποφασίζει πως δεν θέλει πλέον να είναι παρθένος. Με τη βοήθεια του ιερέα του έρχεται σε επαφή με την Τσέριλ Κόεν-Γκριν, μια θεραπεύτρια και πρακτικό του σεξ, η οποία είναι μια συνηθισμένη γυναίκα με παιδί, σύζυγο και υποθήκη.


Δείτε το trailer εδώ

"Λόρενς για Πάντα" (Laurence Anyways)
Ο Λόρενς είναι ένας φιλόλογος που ζει μια φυσιολογική ζωή, έχοντας μάλιστα μια παθιασμένη ερωτική σχέση με τη Φρεντ. Μια μέρα, ο νεαρός καθηγητής αποφασίζει να μοιραστεί ένα μεγάλο μυστικό με τη γυναίκα της ζωής του: ο Λόρενς θέλει να ντύνεται με γυναικεία ρούχα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλει να χωρίσει με τη Φρεντ. Όταν πλέον κάνει το μεγάλο βήμα στη ζωή του, γνωρίζει ότι η επαγγελματική, οικογενειακή και προσωπική του ζωή βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί.

Δείτε το trailer εδώ