To «Baywatch» στη μεγάλη οθόνη

To «Baywatch» στη μεγάλη οθόνη

Πως μπορεί να γίνει μια ταινία μεγάλου μήκους όταν το σενάριο θέλει κατά βάση τους πρωταγωνιστές να τρέχουν σε slow motion στη παραλία; Αν μιλάμε για το Baywatch, όλα γίνονται.

Αν σας έχει λείψει η αγαπημένη, γραφική, σειρά των 90s, με τα, ιστορικά πλέον, κόκκινα μαγιό και το αψεγάδιαστο make up των πρωταγωνιστών της, εντός και εκτός νερού, αυτό το νέο μάλλον θα ενθουσιάσει του φανατικούς.

Ο σκηνοθέτης Ivan Reitman, η τελευταία ταινία του οποίου, «No Strings Attached», με την Natalie Portman και τον Ashton Kutcher, σημείωσε τρελή επιτυχία στο αμερικάνικο box office, δήλωσε πρόσφατα πως ένα remake του Baywatch, στη μορφή ταινίας για τον κινηματογράφο, είναι στα άμεσα σχέδιά του. Βέβαια ο David Hasselfhoff και η Pamela Anderson δεν είναι πλέον σε ηλικία για να παίξουν τους ίδιους ρόλους με αυτού που έπαιζαν στη σειρά την δεκαετία του '90, αλλά ο σκηνοθέτης, όπως και η παραγωγή, έχουν σκοπό να δώσουν τους ρόλους σε νέους ηθοποιούς, ώστε να παρουσιάσουν μια μοντέρνα και πιο φρέσκια εκδοχή του Baywatch.

Το μόνο πρόβλημα που προκύπτει μέχρι στιγμής είναι πως δεν έχουν ακόμα ένα σενάριο που να μπορεί να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη –είπαμε, δεν είναι ότι πιο εύκολο να βάλεις δέκα άτομα με κόκκινα μαγιό να τρέχουν σε μια παραλία για 2 ώρες- και περιμένουν μέχρι να εμφανιστεί η κατάλληλη ιδέα, ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Αν είχατε ποτέ προτάσεις, ιδέες ή και αντιρρήσεις πάνω στις ιστορίες του Baywatch, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να τις γράψετε σε ένα χαρτί και να τις στείλετε στον κύριο Reitman. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να γίνει.