Οι ταινίες της εβδομάδας!

Οι ταινίες της εβδομάδας!

Τι ταινίες θα δούμε στις αίθουσες της πόλης;

Γουλβερίν (Wolverine) , Περιπέτεια | 2013 | 125'

Βασισμένη στο διάσημο κόμικ, αυτή η επική περιπέτεια ταξιδεύει τον Γούλβεριν (Χιου Τζάκμαν), τον πιο ξεχωριστό ήρωα από τους Χ-ΜΕΝ, στη σύγχρονη Ιαπωνία. Εντελώς απροετοίμαστος και άγνωστος μεταξύ αγνώστων, ο Γούλβεριν θα αντιμετωπίσει την υπέρτατη δοκιμασία, σε μια μάχη μέχρι θανάτου που θα τον αλλάξει για πάντα. Ευάλωτος για πρώτη φορά, θα αγγίξει τα όρια τόσο στις σωματικές όσο και στις συναισθηματικές τους δυνατότητες, αφού θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει όχι μόνο το φονικό σπαθί των σαμουράι, αλλά και έναν εσωτερικό αγώνα ενάντια στην ίδια του την αθανασία, για να αναδυθεί και πάλι δυνατότερος από ποτέ.

Οι Αταίριαστοι (On the Other Side of the Tracks) , Κωμωδία | 2012 | 96'


Ένα ξημέρωμα, κάπου στο Μπομπινί, κοντά σε μια παλιά υπόγεια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, κάποιος βρίσκει το άψυχο σώμα της Επονίν Σαλινί, της συζύγου του πανίσχυρου Ζαν-Ερίκ Σαλινί, του μεγάλου αφεντικού της Γαλλίας, που βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω της κλιμάκωσης κοινωνικών ταραχών που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες εβδομάδες. Εκείνο το πρωί, δύο κόσμοι εκ διαμέτρου αντίθετοι θα διασταυρωθούν: από την μία ο Ουσμάν Ντιακιτέ, αξιωματικός της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος του Μπομπινί και από την άλλη ο Φρανσουά Μονζ, επικεφαλής της περίφημης εγκληματολογικής μονάδας του Παρισιού. Η έρευνά τους θα τους οδηγήσει από το τα συνδικάτα του Παρισιού μέχρι το προάστιο του Μπομπινί με τις παράνομες δραστηριότητες του. Και κάπως έτσι θα καταλάβουν ότι είναι πραγματικά «αταίριαστοι»

Στο Δρόμο (On the Road) , Δραματική | 2012 | 124'

Η ταινία εκτυλίσσεται στα τέλη του '40 στην Νέα Υόρκη. Ο Σαλ Πάρανταϊς, ένας 24χρονος συγγραφέας, γνωρίζει τον Νταν Μοριάρτι, έναν 20χρονο πρώην φυλακισμένο με ευέλικτη ηθική, «τρομακτικά ενθουσιασμένο με τη ζωή» και την όμορφη σύζυγό του, Μέριλου. Οι τρεις τους περνάνε τις έντονες και γεμάτες αλκοόλ νύχτες τους κάνοντας όνειρα για έναν άλλο κόσμο, ενώ μπροστά τους ανοίγεται ένα συναρπαστικό ταξίδι στους ατέλειωτους αυτοκινητόδρομους των ΗΠΑ.

Διατριβή για ένα Φόνο (Thesis on a Homicide) , Θρίλερ | 2013 | 106'


Ο Ρομπέρτο Μπερμούδες είναι ένας αναγνωρισμένος δικηγόρος που πλέον ασχολείται με τη διδασκαλία. Στο σεμινάριο εγκληματολογίας που παραδίδει θα δώσει «παρών» ο Γκονζάλο, γιος του παλιού του φίλου Φελίπε Ρουίς Κορδέρα. Η δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας στο πάρκινγκ του πανεπιστημίου ταυτόχρονα με την εμφάνιση του νεαρού θα κινήσει υποψίες στον καθηγητή. Η πίστη του για την ενοχή του Γκονζάλο θα μετατραπεί σε εμμονή, με τον Ρομπέρτο να χάνει σιγά σιγά την ψυχραιμία του...

• Πατήστε πάνω στους τίτλους για να δείτε τα trailer