Οι πολυαναμενόμενες ταινίες του Σεπτέμβρη

Οι πολυαναμενόμενες ταινίες του Σεπτέμβρη

Ποιες ταινίες μας έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον;

Ο Σεπτέμβρης πλησιάζει και με το καλό θα μπούμε όλοι μας πάλι σε ένα πρόγραμμα. Ο καιρός θα αρχίσει να μας τα χαλάει και φυσικά δε θα υπάρχει καλύτερη επιλογή από το να πάμε να απολαύσουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες τις πολυαναμενόμενες φθινοπωρινές ταινίες. Ποιες μας έχουν τραβήξει την προσοχή; Συλλέξαμε τις 5 πολυσυζητημένες ταινίες του Σεπτέμβρη και σας τις παρουσιάζουμε:

JOBS:
Σκηνοθεσία: Τζόσουα Μάικλ Στερν, Hθοποιοί: Άστον Κούτσερ, Τζος Γκαντ, Ντέλμοντ Μαλρόνι, Λούκας Χάας, Τζ. Κ. Σίμμονς, Μάθιου Μοντίν
Yπόθεση: Εστιάζοντας στις πτυχές του χαρακτήρα του και της προσωπικότητάς του, η ταινία παρακολουθεί τις κορυφαίες και καθοριστικές στιγμές του Στιβ Τζομπς από το 1971 μέχρι και το 2011, και πιο συγκεκριμένα την πορεία του στην Apple, την NeXT και την Pixar.

PACIFIC RIM:
Σκηνοθεσία: Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, Ηθοποιοί: Τσάρλι Χάναμ, Ίντρις Έλμπα, Ρίνκο Κικούκι, Τσάρλι Ντέι, Ρον Πέρλμαν
Yπόθεση: Όταν λεγεώνες τρομακτικών πλασμάτων – γνωστά ως Καϊτζού – αρχίζουν να εφορμούν από την θάλασσα, ξεκινά ένας πόλεμος που θα στοιχίσει εκατομμύρια ζωές και θα εξαντλήσει τους πόρους της ανθρωπότητας. Προκειμένου να ανταπεξέλθουν οι άνθρωποι στις επιθέσεις των γιγαντιαίων Καϊτζού, κατασκεύασαν ένα ειδικό όπλο: ογκώδη ρομπότ – τα Γιάγκερ – τα οποία ελέγχονται ταυτόχρονα από δύο πιλότους των οποίων οι εγκέφαλοι είναι συνδεδεμένοι με μία γέφυρα νευρώνων. Όμως, ακόμα και τα Γιάγκερ αποδεικνύονται λίγα μπροστά στη μήνη των Καϊτζού. Λίγο πριν την οριστική ήττα, οι δυνάμεις που προασπίζονται το ανθρώπινο είδος, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να στραφούν σε δύο μάλλον απίθανους ήρωες – έναν ξεπεσμένο πρώην πιλότο (Τσάρλι Χάναμ) και έναν άπειρο δόκιμο (Ρίνκο Κικούσι). Οι δυο τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να πλοηγήσουν ένα θρυλικό και φαινομενικά ξεπερασμένο Γιάγκερ από το παρελθόν. Αυτοί οι δύο θα κληθούν να προστατέψουν την ανθρωπότητα, καθώς είναι η τελευταία της ελπίδα πριν την αποκάλυψη.

Ο ΠΕΡΣΙ ΤΖΑΚΣΟΝ & Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ/PERCY JACKSON: SEA OF MONSTERS

Σκηνοθεσία: Θορ Φρόιντενθαλ, Hθοποιοί: Λόγκαν Λέρμαν, Αλεξάντρα Νταντάριο, Στάνλεϊ Τούτσι
Υπόθεση: Βασισμένη στην best seller σειρά μυθιστορημάτων φαντασίας του Ρικ Ραϊόρνταν, η νέα ταινία του Πέρσι Τζάκσον τον ακολουθεί το επικό ταξίδι του, όπου προκειμένου να πραγματοποιήσει το πεπρωμένο του ενώνεται με τους ημίθεους φίλους του, με σκοπό να ανακτήσει το Χρυσόμαλλο Δέρας και να σώσει την κατασκήνωση των Ημίαιμων.

ONLY GOD FORGIVES
Σκηνοθεσία: Νικολας Βίντιγκ Ρεφν, Ηθοποιοί: Ράιαν Γκόσλινγκ, Κριστίν Σκοτ Τόμας, Για Για Γινγκ, Βιθάγια Πανσρίνγκαρμ
Yπόθεση: Ο Τζούλιαν, ένας αμερικανός φυγάς, χρησιμοποιεί μια λέσχη πυγμαχίας στην Μπανγκόκ, ως βιτρίνα, για τα ναρκωτικά που διακινεί. Η μητέρα του, επικεφαλής μια τεράστιας εγκληματικής οργάνωσης, φτάνει από τις ΗΠΑ, για να παραλάβει τη σωρό του νεκρού γιου της, Μπίλυ. Ο αδερφός του Τζούλιαν, δολοφονήθηκε αφού σκότωσε με αποτρόπαιο τρόπο μια πόρνη. Διψασμένη για αίμα κι εκδίκηση, απαιτεί τα κεφάλια των δολοφόνων από το Τζούλιαν. Εκείνος, θα πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσει τον Τσανγκ, ένα μυστηριώδη άντρα, σύμβολο θείας δικαιοσύνης, κι αποφασισμένο να πατάξει μια για πάντα τη διαφθορά στους οίκους ανοχής και στις λέσχες πυγμαχίας.

THE GRANDMASTER
Σκηνοθεσία: Γουόνγκ Καρ-Γουάι, Hθοποιοί: Τόνι Λενγκ, Ζιγί Ζανγκ, Τσεν Τσανγκ
Yπόθεση: Η ιστορία ξεκινά την ταραχώδη περίοδο, που ακολούθησε την πτώση της τελευταίας δυναστείας της Κίνας. Καιροί χάους, διαίρεσης και πολέμου, στους οποίους ωστόσο άνθισαν οι πολεμικές τέχνες. Το 1963, και καθώς οι Ιάπωνες έχουν εισβάλλει στη Μαντσουρία, ο δάσκαλος Γκονγκ Μπαοσέμ καταφθάνει στο Φοσάν, για να παρευρεθεί σε μια τελετή που γίνεται προς τιμήν του, επειδή συνταξιοδοτείται. Οι προκλήσεις και οι αναμετρήσεις μεταξύ των αυθεντιών του Κουνγκ Φου διαδέχονται η μία την άλλη. Σύντομα καταφθάνει και η κόρη του και μοναδική του κληρονόμος, Γκονγκ Ερ και θα έρθει αντιμέτωπη με τον Ιπ Μαν. Οι δυο τους θα ξανασυναντηθούν πολλά χρόνια μετά στο Χονγκ Κονγκ...

** Πατήστε πάνω στους τίτλους για να δείτε τα trailer