«Bridesmaids»: Μια καθαρά γυναικεία υπόθεση

«Bridesmaids»: Μια καθαρά γυναικεία υπόθεση

Η νέα ταινία του Judd Apatow θα μιλήσει στην, πονεμένη, καρδιά κάθε 30something γυναίκας.

Ο σκηνοθέτης Judd Apatow, γνωστός για τις ταινίες «The 40-Year-Old Virgin», «Knocked Up», «Superbad», «Get Him to the Greek» κ.α., καθώς και για την ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ που έχουν τα φιλμ του, βρίσκεται πίσω από την δημιουργία της ταινίας «Bridesmaids», η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 13 Μαίου.

Το σενάριο αφηγείται μια ιστορία αρκετά οικεία στον γυναικείο πληθυσμό, ειδικά για τις γυναίκες που έχουν πατήσει τα 30. Μια κάπως δυστυχισμένη εργένισσα (Kristen Wiig) αναγκάζεται να γίνει παράνυμφος της καλύτερής της φίλης, τη στιγμή που η ίδια βρίσκεται σε μια από τις χειρότερες φάσεις της προσωπικής της ζωής. Το «χιούμορ τουαλέτας» και οι άβολες σκηνές φτάνουν και περισσεύουν σε αυτή τη κομεντί, τόσο ώστε να κόψει αρκετά εισιτήρια στο box office ως κωμωδία, αλλά να τραβήξει και το απαραίτητο γυναικείο κοινό που, λίγο πολύ, θα βρει κάτι μέσα στην ιστορία για να ταυτιστεί.

Το γεγονός, δε, πως ένα πέρασμα από την ταινία κάνει και ο Jon Hamm, μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί, ακόμα και αν παίζει τον τέταρτο κομπάρσο στο πίσω τραπέζι της καφετέριας που η πρωταγωνίστρια μπαίνει να πάρει τον latte της.

Δείτε το trailer που ακολουθεί και θα καταλάβετε γιατί πιστεύουμε πως έχουμε να κάνουμε με το επόμενο μεγάλο chick-flick.