Η επιστροφή του Superman και η νέα Lois Lane

Η επιστροφή του Superman και η νέα Lois Lane

Βρέθηκε, επιτέλους, η ηθοποιός που θα παίξει την δαιμόνια ρεπόρτερ και αγαπημένη του Superman, και ακούει στο όνομα Amy Adams.

Μέχρι στιγμής, τα «κλεισμένα» ονόματα για το cast της νέας ταινίας του Superman, «Man of Steel», σε σκηνοθεσία Zack Snyder, ήταν ο Henry Cavill ως Clark Kent/Superman, η Diane Lane ως η μητέρα του, Martha Kent, και ο «πολύς» Kevin Costner, ως ο πατέρας του υπερήρωα, Jonathan Kent.

Μέχρι εδώ όλα καλά, κάποιος όμως έλειπε. Τον οποίο κάποιο τον χαρακτηρίζεις και βασικό ρόλο στην ιστορία του Superman, μιας και αναφερόμαστε στην αιώνια αγαπημένη του ήρωα και αστέρι της δημοσιογραφίας και της Daily Planet, Lois Lane.

Μετά από πολλά casts διάφορων ηθοποιών όμως, ο Snyder τελικά βρήκε την δικιά του Lois Lane, και αυτή δεν είναι άλλη από την κοκκινομάλλα ηθοποιό Amy Adams, της οποίας το άστρο όσο πάει και μεγαλώνει τελευταία στον κόσμο του Hollywood. Τα «Doubt» και «Julie & Julia» την έκαναν γνωστή στον κινηματογραφικό κόσμο, ενώ φέτος ήταν προτεινόμενη για Όσκαρ, για τον ρόλο της στο «The Fighter».

O Snyder έχει σκοπό να τοποθετήσει την Lois Lane/Amy Adams σε αρκετά σημαντική θέση στην ταινία, δίνοντάς της ξεχωριστή υπόσταση και κάνοντας τον χαρακτήρα της απαραίτητο στην ιστορία του υπερήρωα.