Orlando Bloom εναντίον Ντ’ Αρτανιάν –και λοιπών σωματοφυλάκων

Orlando Bloom εναντίον Ντ’ Αρτανιάν –και λοιπών σωματοφυλάκων

Ο ηθοποιός είπε να δείξει το «άσχημο» πρόσωπό του, και έτσι θα υποδυθεί τον κακό στην ερχόμενη ταινία των «Τριών Σωματοφυλάκων». Σε 3D, φυσικά.

Φαίνεται πως ο Orlando Bloom έχει αποφασίσει να μην παίξει ποτέ ξανά στη ζωή του φυσιολογικό χαρακτήρα σε ταινίες, ούτε καν χαρακτήρα από την σύγχρονη εποχή. Πρώτα ήταν ο Legolas το ξωτικό στην τριλογία του «Lord Of The Rings», μετά το έριξε στο κυνήγι των εφτά θαλασσών παρέα με τον «πειρατή» Johnny Depp/Jack Sparrow σε άλλη μια επική σειρά ταινιών, το «The Pirates of the Caribbean», και τώρα επιστρέφει με άλλη μια εκτός τόπου και χρόνου ταινία, περισσότερο ιστορική όμως αυτή τη φορά. Τους «Τρεις Σωματοφύλακες». Πάλι σε άλλη εποχή, πάλι με αστεία κοστούμια, με μια διαφορά όμως. Σε αυτή τη ταινία, ο Bloom θα είναι ο κακός της υπόθεσης.

Η νέα ταινία του σκηνοθέτη Paul W.S. Anderson, που πρόκειται να βγει στις αίθουσες στις 14 Οκτωβρίου, θα ονομάζεται «The Three Musketeers», αλλά θα είναι αρκετά διαφορετική από όσες ταινίες με τους διάσημους Σωματοφύλακες του Δουμά έχουμε δει μέχρι τώρα. Περισσότερη δράση, διαφορετική πλοκή, αλλαγή σε πολλά κλασικά στοιχεία της αρχικής ιστορίας, και φυσικά, αρκετές ανακρίβειες για χάρη των εντυπωσιακών σκηνών, του σεναρίου-υπερπαραγωγή και φυσικά της τελευταίας μόδας, του 3D.

Μαζί με τον Bloom, ο οποίος θα παίξει τον σατανικό λόρδο Buckingham, θα συμπρωταγωνιστήσουν ο Christopher Waltz, ο δεύτερος κακός, ο Logan Lerman ως D' Artagnan, οι Matthew MacFayden, Luke Evans και Ray Stevenson ως οι Τρεις Σωματοφύλακες και, τελευταία και καλύτερη, η Milla Jovovich ως η μυστήρια Millady.

Δείτε το trailer της ταινίας παρακάτω.