To «Hangover II» μεθάει στην Ταϊλάνδη

To «Hangover II» μεθάει στην Ταϊλάνδη

Και, όπως και στην πρώτη ταινία, το επόμενο πρωί, τίποτα δεν βγάζει νόημα.

Το πολυαναμενόμενο sequel της επιτυχημένης «αντρικής» ταινίας «The Hangover», που είχε βγει στις αίθουσες το 2009 και έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως, είναι πλέον πραγματικότητα και έχει και το δικό του trailer.

Αν νομίζατε πως τα είχατε δει όλα στο ταξίδι των τεσσάρων, που στην πορεία έγιναν τρεις, φίλων στο Las Vegas, γελιέστε. Αυτή τη φορά, η δράση μεταφέρεται στην εξωτική Ταϊλάνδη και οι αναποδιές που βρίσκουν την αντροπαρέα πάνε ένα βήμα παραπέρα σε παραλογισμό, παράνοια και, φυσικά, κωμικότητα.

Το σενάριο παραμένει λίγο πολύ το ίδιο: Οι τρεις φίλοι, ο Phil (Bradley Cooper), ο Stu (Ed Helms) και ο Alan (Zach Galifianakis), οργανώνουν ένα bachelor party, περνάνε ένα άγριο βράδυ μεθυσιού και ξυπνάνε το επόμενο πρωί χωρίς καμία ανάμνηση της προηγούμενης νύχτας, ένα άγριο ζώο στο δωμάτιο και έναν φίλο να λείπει. Με την εξαίρεση πως αυτή τη φορά δεν βρίσκονται στο Las Vegas, ούτε καν στην Αμερική, αλλά στην Ταϊλάνδη.

Το cast της ταινίας παραμένει λίγο πολύ το ίδιο, με έναν επιπλέον special guest αυτή τη φορά, τον Liam Neeson. Να και μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια: Ο ρόλος του Neeson είχε αρχικά δοθεί στον Mel Gibson. Ο σκηνοθέτης Todd Phillips όμως αναγκάστηκε να τον αντικαταστήσει με τον Neeson, μετά από ανταρσία των υπόλοιπων ηθοποιών.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 26 Μαίου και μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.