Η πιο θετική ημέρα της χρονιάς, έφτασε!

Η πιο θετική ημέρα της χρονιάς, έφτασε!

Η Μαίρη Ρετσίνα ξέρει τι θα γίνει σήμερα, στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας της Amita Motion!

Ό,τι κι αν έχει συμβεί, όσο δύσκολη κι αν ήταν η μέρα μου, πάντα υπάρχει ένα τραγούδι που θα το ακούσω και θα μου αλλάξει τη διάθεση. Η μουσική αποτελεί το δικό μου μυστικό αναζωογόνησης και από αυτή αντλώ όλη τη θετική ενέργεια που χρειάζομαι.

Καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο πολύ χάρηκα όταν έμαθα ότι η 9η Ημέρα Θετικής Ενέργειας από την Amita Motion της Coca Cola Τρία Έψιλον είναι προ των πυλών! Την Παρασκευή 12/9, θα είμαστε όλοι στο ΟΑΚΑ, στο Τείχος των Εθνών για να ακούσουμε ζωντανά την καλύτερη μουσική από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες: Κωνσταντίνος Αργυρός, Κώστας Μαρτάκης, Μηδενιστής, Ελένη Φουρέιρα, Boys + Noise, Demy και Μέλισσες!

Μαζί τους, θα βρίσκονται ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Μύρωνας Στρατής & ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο Stan και οι Stavento και θα μας απογειώσουν με τις μοναδικές guest εμφανίσεις τους!

Την δική του θετική ενέργεια θα προσφέρει και ο μοναδικός Θέμης Γεωργαντάς που θα παρουσιάσει και φέτος τον πιο εντυπωσιακό μουσικό θεσμό και έχει ήδη ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για όλους όσους θα βρισκόμαστε εκεί. Φυσικά, η είσοδος είναι δωρεάν και το μόνο που θα χρειαστεί να έχεις μαζί είναι το πιο αστραφτερό σου χαμόγελο!

Ακόμα, στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα ανέβουν και οι Ήβη Αδάμου, Στέλιος Λεγάκης, Courtney, Freaky Fortune, Josephine, Dj Kas, Oge, RiskyKidd, Toquel ενώ ο Dj Pitsi θα βρίσκεται στο positive booth.

Οι πιο ανατρεπτικές καλλιτεχνικές συνεργασίες θα δώσουν το δικό τους στίγμα στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion και θα μας γεμίσουν ευχάριστες αναμνήσεις που θα συζητάμε για πολύ καιρό!

Σε περιμένω εκεί, μαζί με το χαμόγελο σου και την παρέα σου!