H Taylor Swift τα «έσπασε» με την Apple;

H Taylor Swift τα «έσπασε» με την Apple;

Τι έκανε η αμερικανική εταιρεία και έγινε έξαλλη η pop star;

Η Taylor Swift αποφάσισε να μη δώσει τα δικαιώματα του νέου της album, 1989, στην Apple, καθώς δεν της αρέσει το πώς η εταιρεία συμπεριφέρεται στους καλλιτέχνες. Η Apple αποφάσισε να δώσει στους χρήστες του Apple Music μια τρίμηνη δωρεάν δοκιμή της μουσικής υπηρεσίας της, όμως η Taylor δεν επικροτεί αυτή την απόφαση. «Η Apple Music δε θα πληρώνει τους στιχουργούς, τους παραγωγούς, ή τους καλλιτέχνες για τρεις μήνες. Το βρίσκω σοκαριστικό, απογοητευτικό και εντελώς ξένο γι’ αυτή την ιστορικά προοδευτική και γενναιόδωρη εταιρεία», έγραψε η ίδια στο Tumblr.


Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, η εταιρεία απάντησε στην Taylor μέσω Twitter, αναφέροντας πως η Apple θα φροντίζει πάντα να πληρώνονται οι καλλιτέχνες, ακόμη και στην τρίμηνη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο του Apple Music. H Swift δήλωσε ανακουφισμένη και ευχαρίστησε τον Eddy Cue, VP της Apple, που άκουσε τα παράπονά της.


What just happened here? Η τραγουδίστρια, κατάφερε, μέσα σε λίγες μόνο ώρες να αλλάξει την πολιτική μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες του πλανήτη. Go, Taylor!

Διαβάστε ακόμα

Cara Delevingne VS Emilia Clarke: Γιατί βρέθηκαν σε…. «μάχη» οι δύο stars;

fashiondiaries247.blogspot.com