Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique live στη Ξάνθη

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique live στη Ξάνθη

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique , ύστερα από μία σειρά πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων το χειμώνα που πέρασε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συνεχίζουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία και μας προσκαλούν ξανά σε μία σειρά συναρπαστικών συναυλιών, δημιουργώντας ένα νέο, εναλλακτικό τρόπο ουσιαστικής διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique εμφανίζονται στα Στενά του ποταμού Νέστου στη Γαλάνη Ξάνθης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Φεστιβάλ Via Egnatia» της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Με την αυθεντική ατμόσφαιρα και τη μαγεία ενός post μικρασιάτικου πάλκου, προσαρμοσμένου στα ηχητικά δεδομένα και τις προκλήσεις της νέας εποχής, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι bogaz musique προτείνουν ένα παθιασμένο, διονυσιακό πρόγραμμα , που ενώνει το καινούριο με το παλιό, ακριβώς όπως ενώνονται, συνυπάρχουν και εμπεριέχονται στις μουσικές καταβολές όλων μας. Ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, παρουσιασμένα με φρέσκο, σαρωτικό ήχο, χωρίς να λείψουν και νέα, ανέκδοτα ακόμη τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της Ελένης και των bogaz που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Διαβάστε περισσότερα στο: culturenow.gr