Οι 10 πιο sexy κόρες μουσικών

Οι 10 πιο sexy κόρες μουσικών

Οταν οι μουσικοί έχουν ταλέντο όχι μόνο στην σύνθεση τραγουδιών, αλλά και στην τεκνοποιία.

lizjagger_801_x_1056




Elizabeth Scarlett Jagger

Η 28χρονη κόρη του Mick και της Jerry Hall είναι αυτή τη στιγμή ένα απ' τα πιο καυτά μοντέλα του πρακτορείου 1 Model Management, το πρόσωπο της Lancome και της σειράς γυναικείων ρούχων του Tommy Hilfiger.


amber_685_x_1056


Amber Le Bon
Στα 22 της, η κόρη του τραγουδιστή των Duran Duran, Simon Le Bon, βρίσκεται στην αρχή της καριέρας της στο μόντελινγκ και, προφανώς, με τέτοια «δυνατά» γονίδια, θα μας απασχολήσει και στο μέλλον.

lilycollins_690_x_990



Lily Collins
Η 23χρονη κόρη του Phil Collins είναι τελειόφοιτη δημοσιογραφίας στο πανεπιστήμιο USC, ενώ πριν λίγο καιρό υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το αμερικάνικο κανάλι Nickelodeon για να αναλάβει μια σειρά εκπομπών.

daisy_lowe_596_x_816


Daisy Lowe
Η, 23 ετών, κόρη του Gavin Rossdale των Bush πίστευε μέχρι πρότινος πως ο Gavin είναι ο νονός της, αλλά αποδείχτηκε πως τελικά ήταν ο πατέρας της που την είχε κάνει σε πολύ μικρή ηλικία. Αντικατέστησε την Kate Moss ως το νέο, φρέσκο πρόσωπο της μάρκας Agent Provocateur.

peaches_700_x_1050


Peaches Geldof
Η κόρη του Bob Geldof έγινε 23 και πλέον εργάζεται στην αγγλική τηλεόραση ως παρουσιάστρια νεανικών μουσικών εκπομπών, ενώ περνάει αρκετό απ' τον πλούσιο χρόνο της στα λονδρέζικα νυχτερινά κλαμπ.

calico_770_x_1156


Calico Cooper
Η 31χρονη κόρη του Alice Cooper εμφανίζεται στο πλευρό του διάσημου πατέρα της, στις κατά τόπους συναυλίες του, αλλά το πραγματικό πάθος της είναι -τι παράξενο- οι ταινίες τρόμου, στις οποίες θέλει διακαώς να πρωταγωνιστήσει.

bijou_511_x_767


Bijou Phillips
Η 32χρονη κόρη του John Phillips των Mamas and the Papas μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη κι ακολουθεί καριέρα στο μόντελινγκ. Τα είχε κι αυτή πριν αρκετό καιρό με τον Sean Lennon, για χάρη της οποίας του John έγραψε τα τραγούδια του άλμπουμ του “Friendly Fire”.

kimberly_708_x_1064


Kimberly Stewart
Η κόρη του Rod Stewart, στα 32 της, πρόλαβε να χτίσει το όνομά της ως μοντέλο που έκανε εξώφυλλα σε ανδρικά περιοδικά όπως το FHM και το Stuff. Αυτή τη στιγμή αποτελεί ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της βρετανικής σώουμπιζ.

erin_792_x_962


Erin Lucas
Η 28χρονη κόρη του Cliff Williams, μπασίστα των AC/DC, έγινε γνωστή απ' τη διάσημη σειρά του MTV “The Hills”, ενώ σκοπεύει να εκμεταλλευτεί το πτυχίο δημοσιογραφίας που έχει απ' το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης για να κάνει καριέρα στην τηλεόραση.

riley_687_x_881


Riley Keough
Η 22χρονη κορη της Lisa Marie Presley (και εγγονή του Elvis) απ' τον πρώτο της γάμο κάνει μόντελινγκ απ' την τρυφερή ηλικία των 12 ετών, ενώ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το διάσημο πρακτορείο μοντέλων ING Modeling.