Ακούστε το «Crystalline», το πρώτο single της Björk από το επερχόμενο album της

Ακούστε το «Crystalline», το πρώτο single της Björk από το επερχόμενο album της

Μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια προετοιμασίας το Σεπτέμβρη θα κυκλοφορήσει το νέο album της iconic Björk με τίτλο «Biophilia», ενώ κυκλοφόρησε το πρώτο single και το εξώφυλλο του μόλις αποκαλύφθηκε.

Τέσσερα χρόνια χρειάστηκε να κάνουμε υπομονή, αλλά το Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει το έβδομο προσωπικό album της Ισλανδής ιέρειας της μουσικής Björk με τίτλο «Biophilia». Το πρώτο single με τίτλο «Crystalline» ήδη κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο για να μας προϊδεάσει για αυτό το album που αναμένεται να είναι full high tech.

To «Biophilia» είναι γεμάτο από σύγχρονους ήχους και χαρακτηρίζεται ως «application album», καθώς από τη μια μέρος του ηχογραφήθηκε μέσω iPad και από την άλλη κάθε κομμάτι συνοδεύεται από ένα application που θα ενσωματώνει κάποιο είδος οπτικών και διαδραστικών στοιχείων.

Αν κρίνουμε από το εξώφυλλο του πρώτου single «Crystalline» που φωτογράφησαν το δίδυμο Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin, τότε μάλλον η Björk για άλλη μια φορά τα κατάφερε.

Ακούστε το «Crystalline» και υπομονή μέχρι το Σεπτέμβρη για την απόλυτη οπτικοαουστική εμπειρία που υπόσχεται η νέα δουλειά της Björk.