Αυτά είναι τα πιο κομψά και μίνιμαλ ηχεία που έχεις δει ποτέ!

Αυτά είναι τα πιο κομψά και μίνιμαλ ηχεία που έχεις δει ποτέ!

Creative Pebble V3: Ακόμα μεγαλύτερα και πιο ισχυρά μα πάντα ασύρματα

Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των Creative Pebble V3, την τελευταία προσθήκη στη δημοφιλή σειρά ηχείων υπολογιστή, Pebble. Διατηρώντας την κομψή, μινιμαλιστική σχεδίαση που διακοσμεί οποιαδήποτε επιφάνεια εργασίας, αυτά τα USB-C ηχεία διαθέτουν βελτιωμένες δυνατότητες, όπως ισχυρότερο και καθαρότερο ήχο, καθώς και Bluetooth 5.0 συνδεσιμότητα ως ιδανική λύση για την τηλεργασία, την εξ ’αποστάσεως εκπαίδευση και την απομακρυσμένη επικοινωνία γενικότερα.

creative pebble v3

Creative Pebble V3, το τέλειο σετ επιτραπέζιων ηχείων που ταιριάζει σε οποιοδήποτε σπίτι ή γραφείο.

Τα Pebble V3 έρχονται με τη μορφή ενός συστήματος ηχείων 2.0, διατηρώντας την αρχική σχεδίαση με 45°κλίση των οδηγών που κατευθύνει τον ήχο απευθείας στον ακροατή προσφέροντας στους χρήστες καλύτερη εμπειρία ακρόασης. Οι προσαρμοσμένοι, 2,25” πλήρους εμβέλειας οδηγοί παρέχουν ισχυρότερο και πιο πλούσιο ήχο από τα προγενέστερα Pebble V2. Επίσης, τα Pebble V3 διαθέτουν επεξεργασία ήχου Clear Dialog που προσφέρει καθαρότερη ακρόαση χωρίς να θυσιάζει κανένα, περιβαλλοντικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να ενισχύσουν περαιτέρω τον ήχο με τον ενσωματωμένο διακόπτη που διαθέτουν τα Pebble V3, ο οποίος μπορεί να μεγιστοποιήσει την ακουστική ισχύ τους χωρίς παραμόρφωση. Μπορούν επίσης, εφόσον απαιτείται, να ακούγονται πολύ δυνατά – κατά τη σύνδεσή τους είτε σε μια θύρα USB-C 10W, είτε σε τροφοδοτικά USB-C ή 5V 2A USB-A – όπου παράγουν ήχο 50% ισχυρότερο από το αρχικό Pebble. Στην πραγματικότητα, ο νέος 30W PD Adapter της Creative χρησιμεύει ως ένα τέλειο συμπληρωματικό προϊόν για τη μεγιστοποίηση του πλήρους δυναμικού ολόκληρης της σειράς Pebble. Διαθέτει επίσης υποδοχή AUX-in 3,5 mm που επιτρέπει καθολική συμβατότητα με αναλογικές συσκευές ήχου.

Με εξαιρετική ποιότητα ήχου, πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, μια αισθητικά ελκυστική εμφάνιση και ασυναγώνιστη τιμή, τα Creative Pebble V3 δεν μπορούν παρά να ξεχωρίζουν ανάμεσα στον ανταγωνισμό.

Τα Creative Pebble V3 διατίθενται στο Creative.com στα 37.99€. Για περισσότερες πληροφορίες κατευθύνσου στο creative.com/pebblev3.