Cher Lloyd: Το μέλλον της pop βρίσκεται στα χέρια της

Cher Lloyd: Το μέλλον της pop βρίσκεται στα χέρια της

Μπορεί να είναι μόλις 18, αλλά το ντεμπούτο album της Cher «Sticks + Stones» την έχει κάνει ήδη μία major pop star και εμείς δεν μπορούμε παρά να λατρέψουμε τη Cher Lloyd

Η Kylie κουράστηκε. Η Madonna έπρεπε να έχει βγει στη σύνταξη και ξέχασε μάλλον να καταθέσει τα χαρτιά της όπως η Patsy του Absolutely Fabulous. Η Beyonce έκανε παιδί και για αρκετό καιρό θα είναι απασχολημένη με το αγαπημένο της νέο project, την κόρη της Blue Ivy Carter. Έτσι ο θρόνος της pop αναζητά ήδη την νέα του διεκδικήτρια και η μικρή Cher Lloyd με το ντεμπούτο album της «Sticks + Stones» (σ.σ που κυκλοφορεί στην Ελλάδα τη Δευτέρα 12/03) βρήκε ευκαιρία να τρυπώσει στην κορφή.

Στο ευρύ κοινό συστήθηκε μέσω του X Factor, αλλά η larger than life προσωπικότητα της την έκανε να ξεχωρίσει από τη μάζα των παικτών reality παιχνιδιών που τους θυμόμαστε όσο και το φαγητό που τρώμε κάθε Κυριακή μεσημέρι. Έτσι η γλυκιά Cheryl που έχει χαρακτηριστεί από τους New York Times ως το μέλλον της pop χρειάστηκε μόνο ένα anthemic τραγούδι όπως το «Swagger Jagger» για να σκαρφαλώσει στην κορφή των chart και κάνει pop φαινόμενο το swag της. Οι γυναίκες αντιγράφουν το fashion forward urban στυλ της, ενώ δεν υπάρχει άνθρωπος που να ακούει τα τραγούδια της και να μην επιδίδεται σε εκρηκτικές χορευτικές κινήσεις στο άκουσμα τους.

Η μικρή pop star με το μπόλικο τσαγανό και ταλέντο που έχει αλώσει την πατρίδα της, Γηραιά Αλβιώνα, τώρα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει άλλη μία βρετανική εισβολή στις Η.Π.Α. Το fashion περιοδικό, Nylon και ο Perez Hilton την έχουν καλέσει στα event τους για να κάνει performance, ενώ θα εμφανιστεί στο παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ SXSW. Ο τύπος στην Αμερική την αποθεώνει ήδη και όλοι μιλούν για την επόμενη pop/hip hop/r'nb ντίβα με τη δυναμική της παρουσία πάνω στη σκηνή. Το νέο της single «Want you back» έχει ήδη εκατομμύρια views στο YouTube και εμείς δεν μπορούμε παρά να ομολογήσουμε ότι έχουμε φάει κόλλημα τη Cher Llyod και τη «swagger» επανάσταση της που δείχνει τη νεανική πλευρά του «woman empowerment». Go Cher, go!

Info: To album της Cher Lloyd κυκλοφορεί από τη Sony Music στα ελληνικά δισκοπωλεία τη Δευτέρα 12 Μαρτίου ενώ περισσότερα για την pop star μπορείτε να μάθετε στο site της και το twitter της.