«Εδώ, χορταίνεις μουσική!»

«Εδώ, χορταίνεις μουσική!»

ο Γρηγόρης στηρίζει τους νέους Έλληνες δημιουργούς

Ο Γρηγόρης δημιουργεί το πρόγραμμα «Εδώ, χορταίνεις μουσική» και σου δίνει τη δυνατότητα να ακούσεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τις δουλειές νέων Ελλήνων δημιουργών που υποστηρίζει. Επισκέψου το δικό σου Γρηγόρη μαζί με τους φίλους σου και απέκτησε σε κάθε αγορά τον ειδικό κωδικό πρόσβασης για την ψηφιακή πλατφόρμα Otherlap (www.otherlap.com), προκειμένου να ακούσεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από το laptop, το tablet ή το κινητό σου το άλμπουμ του δημιουργού που στηρίζει κάθε φορά. Επίσης, θα γίνονται και live εμφανίσεις των νέων δημιουργών σε επιλεγμένα καταστήματα Γρηγόρης.

Ο Γρηγόρης σε συνεργασία με τη γνωστή δισκογραφική εταιρία «TREK PROTASIS MUSIC κάνει έναρξη του προγράμματος παρουσιάζοντας τη νέα, ταλαντούχα Ελληνίδα δημιουργό Βάντα Πιέρρη, στην πρώτη της συλλογή με τίτλο ¨Βαντοφιλοσοφήματα¨.

Προμηθεύσου τον κωδικό πρόσβασης στον επόμενο Γρηγόρη και γνώρισε μέσα από το διαδίκτυο την μουσική της Βάντας Πιέρρη. Εάν θέλεις να την απολαύσεις ζωντανά σε μια από τις εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσει σε επιλεγμένα καταστήματα του Γρηγόρη, μπες στη σελίδα στο Facebook (facebook.com/gregorys.gr) και ενημερώσου για τις προγραμματισμένες ζωντανές εμφανίσεις της Βάντας Πιέρρη.