Κορίτσια τρέξτε: oι Wedding Singers μιλούν αποκλειστικά στο Queen.gr και μας τα λένε όλα

Κορίτσια τρέξτε: oι Wedding Singers μιλούν αποκλειστικά στο Queen.gr και μας τα λένε όλα

Το συγκρότημα που αναστατώνει τις Πέμπτες μας σκοπεύει να μπει για τα καλά στη ζωή μας.

Εάν θα θέλατε να περιγράψετε τα μέλη ενός ροκ συγκρότηματος, μίας alternative μπάντας ή έστω του γκρουπ που ξεσηκώνει τις κολλητές σας μέχρι το πρωί κάνοντάς τας τες να χορεύουν ξέφρενα στα στέκια της πόλης τότε οι περιγραφές σας θα ήταν λίγο πολύ οι ίδιες. Μπόλικα τατουάζ, σκισμένα ρούχα, λίγο παραπάνω ποτό, θολά μάτια και κάπου εκεί το χάος.

Η περίπτωση των Wedding Singers δεν ακολουθεί τη νόρμα και σίγουρα δεν ανήκει στο χρυσό κανόνα των άγριων νιάτων ή κακών αγοριών. Τι δουλειά έχουν λοιπόν ένας που δεν πίνει, ένας άλλος που δεν καπνίζει, ένας παντρεμένος και ένας κολλημένος με την coca (cola); Ο Θοδωρής, ο Λάμπης, ο Χρήστος και ο Σεραφείμ, είναι μαζί με το Μενέλαο και το Γρηγόρη η μπάντα της χρονιάς (σύμφωνα με γνωστό περιοδικό) και το συγκρότημα του αιώνα σύμφωνα με τις κολλητές μας. Εμείς, δύσπιστοι όπως πάντα, τους πρωτοσυναντήσαμε πέρυσι πλάι στην Άννα Βίσση, τους ακούσαμε στο youtube, τους απολαύσαμε στο μεγάλο event της Google και τα σπάσαμε μέχρι το πρωί χορεύοντας στο K44 όπου εμφανίζονται κάθε Πέμπτη. Μετά από όλα αυτά, εάν δεν τους γνωρίζαμε και από κοντά θα σκάγαμε από το κακό μας.


Το Wedding singers μπορεί να έχουν βαρεθεί να το εξηγούν, αλλά για όσους από εσάς δεν το ξέρετε προέρχεται από την ταινία The Wedding Singer με τη Drew Barrymore και τον Adam Saddler. Όχι, τα παιδιά δεν παίζουν μόνο σε γάμους (αν και τους αρέσει πάρα πολύ), αντίθετα τα τελευταία 15 χρόνια σε πιο ερασιτεχνικό επίπεδο και εδώ και τρία χρόνια πιο έτοιμοι από ποτέ, τζαμάρουν και επηρεασμένοι από τη δεκαετία του '90 πειράζουν τα νεανικά μας ακούσματα, διασκευάζουν, παίζουν και μας τρελαίνουν με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

"Η πρώτη μας εμφάνιση ήταν στο Σταυρό του Νότου, μετά στο Κ44 κι από τότε δεν έχουμε σταματήσει. Η συνεργασία με την Άννα Βίσση ήταν μεγάλο σχολείο και σίγουρα από τις πιο σωστές επιλογές που θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει. Μας έμαθε τι θα πει να είσαι τόσα χρόνια στην πρώτη γραμμή και ταυτόχρονα να παραμένεις τέλειος επαγγελματίας, να κάνεις κάθε βράδυ τις ασκήσεις σου για το λαιμό και ταυτόχρονα να έχεις πάθος, τρέλα και ψώνιο με τη μουσική σου. Εάν δεν ταιριάζαμε με κάποιον, δε σεβόμασταν τη δουλειά του και δεν υπήρχε χημεία τότε δε θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε σε καμία περίπτωση", μας λέει ο Λάμπης και φτιάχνει τη φράντζα του.

"Κάνουμε τις καταχρήσεις μας, μη νομίζεις πως είμαστε άγιοι. Εάν δούμε σοκολάτα δε μπορούμε να αντισταθούμε με τίποτα, ο Λάμπης έχει κόλλημα με την τσατσάρα του και ο Σεραφείμ είναι εθισμένος στο bubble boble", θα μας μαρτυρήσει ο Θοδωρής (με το Λάμπη είναι ξαδέλφια, αμέ). "Στη σκηνή μας έχουν συμβεί διάφορα ευτράπελα. Έχει τύχει να πέσουμε σε τρύπα χωρίς να το καταλάβει κανείς, ενώ σε ένα live έσπασαν 4 χορδές σε 2 κιθάρες και κάηκαν 2 καλώδια, χαμός δηλαδή. Υποψιαζόμαστε πως υπάρχει μία μαυρόγατα που όποτε παρακολουθεί συναυλία μας κάποιο ατύχημα συμβαίνει, αλλά ακόμα δεν έχουμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα. Στο Θοδωρή μας τη σπάει που δεν κουρδίζει την κιθάρα του και το κάνει μόλις βγαίνει στη σκηνή, ενώ στο Λάμπη είναι εκνευριστικό που αργεί να ντυθεί και δε μπορεί να τον βρει κανείς στο κινητό", θα πουν οι άλλοι δύο του συγκροτήματος με ένα στόμα.

Τώρα για όσες από εσάς θα θέλατε να ονομάζονται Wedding singles, τα συναισθήματα είναι αμφιλεγόμενα. Τα αγόρια είναι πολύ φιλικά με τις θαυμάστριές τους, χορεύουν με τις κοπέλες, αναγνωρίζουν τις ωραίες γυναίκες και εκτιμούν τις έντονες συγκινήσεις, αφήνουν όμως λίγο μυστήριο για την προσωπική τους ζωή που προτιμούν να κρατούν μόνο για την πάρτη τους.

Τα αγόρια αυτόν τον καιρό ετοιμάζουν καινούργια πράγματα, νέα ακούσματα και ολόδικά τους τραγούδια που δε μπορούμε να σας αποκαλύψουμε, σας συμβουλεύουμε όμως να μη χάσετε Τρίτη και Πέμπτη από τις συναυλίες τους και πού ξέρετε, ίσως να συμμετέχετε και εσείς σε κάποιο Harlem Shake μαζί με την αγαπημένη σας μπάντα!

Wedding Singers σας αγαπάμε!

Πού θα τους βρείτε:


Τρίτη: Rock&Roll , Φιλικής Εταιρίας 14, Κολωνάκι, 2107220649

https://www.facebook.com/rockathens

http://www.rocknroll.gr/home.aspx?lang=gr



Πέμπτη: Τώρα-Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι, 2103423560

https://www.facebook.com/pages/T%CE%A9%CE%A1%CE%91-%CE%9A44/256489924382202




https://www.facebook.com/Wedding.Singers.Band

https://twitter.com/WeddingSingers_

https://www.reverbnation.com/weddingsingers




Διαβάστε επίσης:

Μomix report: το Queen.gr βρέθηκε στο πρώτο μπαρ με μοριακά ποτά και τα ήπιε όλα

Queen.gr αποκλειστικό: βρεθήκαμε στην επίσημη παρουσίαση Maison Martin Margiela για το H&M και σας τα λέμε όλα

Queen.gr αποκλειστικό: βρεθήκαμε στην παρουσίαση του καινούργιου βιβλίου "Closer", του Sartorialist στη γαλλική μπουτίκ Colette

Queen.gr αποκλειστικό: ταξιδέψαμε στο Saint-Tropez και ζήσαμε 3 μέρες σαν αληθινοί Tropeziens (φωτος)

Queen.gr αποκλειστικό: Ταξιδέψαμε μέχρι το Saint- Tropez και φωτογραφίσαμε τις χειμερινές βιτρίνες όλων των μεγάλων οίκων μόδας

Queen.gr αποκλειστικό: τρυπώσαμε πρώτοι στο bazaar υψηλής ραπτικής του Γιώργου Ελευθεριάδη και σας τα λέμε όλα