Η Ελλάδα πάει στα Βαλκάνια και διεκδικεί βραβεία μουσικής

Η ψηφοφορία για τα ωραιότερα βαλκανικά τραγούδια ξεκίνησε ήδη.

Η ψηφοφορία για τα βαλκανικά μουσικά βραβεία 2011 ξεκίνησε ήδη. Η ψηφοφορία διαμορφώνεται από όλους όσους μπαίνουν στην ιστοσελίδα www.balkanmusicawards.com και ψηφίζουν, ενώ θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Απριλίου.

Υπάρχουν δεκαέξι κατηγορίες από τις οποίες το κοινό μπορεί να ψηφίσει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη. Φέτος όμως προστίθεται άλλη μία κατηγορία με το βραβείο «Balkan project», το οποίο θα απονεμηθεί στην πιο επιτυχημένη συνεργασία καλλιτεχνών μεταξύ διαφορετικών Βαλκανικών χωρών. Η επιλογή των συμμετεχόντων έγινε από τα μέλη της ακαδημίας βαλκανικής μουσικής που αποτελείται από στιχουργούς, παραγωγούς και δημοσιογράφους όλων των κρατών μελών.

Οι νικητές της κατηγορίας «καλύτερο τραγούδι», κάθε χώρας θα εμφανιστούν για να τραγουδήσουν το νικητήριο τραγούδι στην τελετή απονομής των βαλκανικών μουσικών βραβείων 2011.

Εκτός από την κατηγορία «καλύτερο ελληνικό τραγούδι στα Βαλκάνια», όπου διαγωνίζονται μεταξύ τους η Έλενα Παπαρίζου, ο Marc Angelo με τη Shaya, ο Θάνος Πετρέλης, η Δέσποινα Βανδή και η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ελληνικές συμμετοχές έχουμε και στην κατηγορία «καλύτερος άντρας ερμηνευτής» με τον Θάνο Πετρέλη, «καλύτερη γυναίκα ερμηνεύτρια» με τη Δέσποινα Βανδή, «καλύτερο βιντεοκλίπ» με την Έλενα Παπαρίζου και, τέλος, «καλύτερη βαλκανική συνεργασία» με το Γιώργο Γιαννιά.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ