Εσύ θέλεις λίγη από τη ΘΕΤΙΚΗ μας ΕΝΕΡΓΕΙΑ;

Ερμιόνη Σαρρή
Εσύ θέλεις λίγη από τη ΘΕΤΙΚΗ μας ΕΝΕΡΓΕΙΑ;

Ο καιρός την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν και ο καλύτερος... Αυτά τα γκρι σύννεφα στον ουρανό και η ανάγκη να ανοίξω τους υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου μου για να «υποδεχτώ» τα πρωτοβρόχια του Σεπτεμβρίου, μία μικρή φθινοπωρινή κατάθλιψη μου τη δημιούργησαν. Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σου.

Την Παρασκευή, όμως, ξύπνησα με μία μικρή ελπίδα για κάτι καλύτερο. Πίστευα πως κάτι θα άλλαζε στη διάθεση μου και δεν έπεσα έξω. Δεν ήταν μόνο η μέρα που μου έφερε το χαμόγελο στα χείλη μου (γνωστή και ως Fri-yah), αλλά και η… ΗΜΕΡΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ AMITA MOTION. Στις 17:00 ακριβώς έκλεισα τον υπολογιστή μου, ζήτησα από τη Γωγώ να με συνοδεύσει (ως γνήσιο party animal) και κατευθυνθήκαμε προς το ΟΑΚΑ.

Ο κόσμος είχε κατακλύσει το Τείχος των Εθνών και η εικόνα που βλέπαμε μπροστά μας ήταν απλώς… ανεπανάληπτη. «Σαν να είμαστε σε διεθνές φεστιβάλ μουσικής» είπε η Γωγώ, όσο εγώ προσπαθούσα να ανοίξω την παγωμένη μου Amita Motion. Μας περίμενε πολύς χορός και τραγούδι, οπότε έπρεπε κάπως να «γεμίσουμε» μπαταρίες.

ithe1

Η συγκεκριμένη ημέρα εδώ και 11 χρόνια έχει κάτι… μαγικό. Δεν βαριέσαι ούτε λεπτό. Ξεχνάς να γυρίσεις σπίτι σου. Ο ένας καλλιτέχνης διαδεχόταν τον άλλον πάνω στη σκηνή και φυσικά ο Θέμης Γεωργαντάς έδωσε για ακόμα μία φορά τον καλύτερό του εαυτό με τις ατάκες του. Για ποιον να σου πρωτομιλήσω; Για τις Μέλισσες, τους Playmen, την Josephine, τον Βαγγέλη Κακουριώτη, τον Μύρωνα Στρατή, τη σούπερ stylish Demy ή την απίστευτα εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα; Όσο για τη fiesta της βραδιάς; Ανήκει δικαιωματικά στην Έλενα Παπαρίζου αλλά και τους των #1 DJs στον κόσμο για το 2015, Dimitri Vegas & Like Mike!

ithe2
ithe 3

Βλέποντας όλα αυτά τα perfomances πάνω στην σκηνή ξέχασα όλη τη μιζέρια που βίωνα της προηγούμενες ημέρες. Σαν να μην γκρίνιαξα ποτέ για τη βροχή. Το ίδιο μου εξομολογήθηκε και η Γωγώ, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να «κλέψει» τις φιγούρες της Ελένης Φουρέιρα που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν πάνω στη σκηνή μαζί με τις Μέλισσες. Εγώ πάλι απορούσα, πώς γίνεται να νιώθουμε τόσα άνετα ανάμεσα σε 65.000 ανθρώπους. Το όλο κλίμα ήταν τόσο θετικό, φιλικό και ξέφρενο που σχεδόν είχαμε ξεχάσει και οι δυο μας πως βρισκόμασταν μέσα σε χιλιάδες άντρες, γυναίκες, παιδιά όλων των ηλικιών.

ithe 4
ithe 5

Ξαφνικά, χωρίς να πληρώσουμε καμία είσοδο (ούτε ένα ευρώ, βρε παιδί μου) ήμασταν πρωταγωνίστριες σε ένα από τα πιο ωραία μουσικά πάρτι της χώρας. Είχαμε αφήσει την κούραση της δουλειάς στην άκρη και όσο πιο ΔΥΝΑΤΑ τραγουδούσαμε, τόσο πιο ΘΕΤΙΚΑ νιώθαμε (και ας ξυπνήσαμε το επόμενο πρωί λίγο βραχνιασμένες!).

ithe 6

Η βραδιά μας έκλεισε με το performance των #1 DJs στον κόσμο για το 2015, Dimitri Vegas & Like Mike. Είχαν έρθει αποκλειστικά και μόνο για την AMITA MOTION ΗΜΕΡΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 2016 και τους ευχαριστούμε πως μας παρέσυραν με τον πιο ρυθμικό τρόπο σε ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι με άρωμα Ελλάδας.

Thank you guys, thank you Αmita Μotion!

Αν μας ζήλεψες λιγάκι, σε περιμένουμε σε 360 ημέρες περίπου στην 12η ΗΜΕΡΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Εμείς θα είμαστε σίγουρα εκεί. Κάτι μου λέει πως και εσύ το έβαλες ήδη υπενθύμιση στο κινητό σου. See u there!

ithe 7

Υ.γ Η μαμά μου ζήλεψε τόσο πολύ με τις φωτογραφίες που της έδειξα, που με ΑΠΕΙΛΗΣΕ πως αν του χρόνου δεν την πάρω μαζί μου, δεν θα μου ξαναμιλήσει.