Τσάι ή καφές; Ιδού η απάντηση!

Γωγώ Φούντα
Τσάι ή καφές; Ιδού η απάντηση!

Θυμόσαστε που βρεθήκαμε στα γυρίσματα του Try Me και μάθαμε πώς να διοργανώσουμε άψογα ένα παιδικό πάρτι; Μπορεί να πέρασαν δύο μήνες από τότε (ναι, το κάναμε το πάρτι!), όμως σας έχω νέα... Φυσικά και βρέθηκα για ακόμη μία φορά στα νέα γυρίσματα του Try Me και αυτή τη φορά η Μαντώ Γαστεράτου και ο Δημήτρης Καρέτσος με βοήθησαν σε ένα επίπεδο που πραγματικά είχα ανάγκη.

Και τι είναι αυτό που έχω πραγματικά ανάγκη; Ο καφές (εννοείται). Με όλα όσα μου έδειξαν, θα γίνω expert και ίσως... αλλάξω και καριέρα!

Καφέ ή τσάι; Καφεΐνη ή κατεχίνες; Ό,τι κι αν έχει ανάγκη ο οργανισμός σου μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι και το όφελος να είναι διπλό. Πρώτον, το φτιάχνεις εσύ με τα χεράκια σου (άρα δεν κατηγορείς κάποιον ότι δεν το... πέτυχε) και δεύτερον κάνεις οικονομία. Διότι οι καιροί είναι δύσκολοι και λίγο το πορτοφόλι μας το σκεφτόμαστε (είναι αλήθεια).

Για αυτόν ακριβώς το λόγο θα σου συστήσουμε ό,τι καλύτερο! Οι ολοκαίνουργιες μηχανές Dolce Gusto έφτασαν και δεν μπορούν να περιμένουν -ούτε κι εσύ φυσικά! Φουτουριστικές και με γνώμονα να ταιριάζουν σε σπίτια που έχουν «άποψη» θα είναι το απαραίτητο αξεσουάρ σου για αυτό τον Χειμώνα!

Krups Dolce Gusto Movenza Black Πολυκαφετιέρα και ξεκινάω με το... διαστημικό: Πατάς ένα κουμπί και ανοίγει η μηχανή! Ναι, καλά διάβασες (και το κουμπί είναι και αφής). Συν τοις άλλοις, σχεδιαστικά πρόκειται για ένα «στολίδι» που θα κοσμήσει την κουζίνα σου!

Το καλύτερο: Δεν φτιάχνει μόνο καφέ. Όόόόχι. Φτιάχνει όλα τα ροφήματα (30 διαφορετικές κάψουλες) και έτσι θα μπορέσεις να ικανοποιήσεις και τον πιο απαιτητικό (aka περίεργο) καλεσμένο σου. Επιπλέον, μάντεψε! Με πίεση 15 bar και με δυνατότητα ελέγχου της ποσότητας του καφέ, αφρόγαλου και ροφήματος στο φλυτζάνι!

Όμως, σου έχω και σε ασημί χρώμα! Πολυκαφετιέρα Krups Movenza αυτόματη, που λειτούργει με το σύστημα καψουλών Dolce Gusto, με αυτόματη ρύθμιση πίεσης ατμού 15 bar μπορείς να απολαύσεις μεγάλη ποικιλία κρύων και ζεστών ροφημάτων από espresso μέχρι φραπέ, σοκολάτες, τσάι και πολλά άλλα!

Μετά από πέντε μόλις λεπτά, οι καφετιέρες Dolce Gusto κλείνουν μόνες τους (οπότε κανένας φόβος μην ξεχάσεις κάτι ανοιχτό). Προσωπικά, μια καριέρα barista με περιμένει!

Και μην ξεχνάς, είτε ψάχνεις για μηχανές espresso, καφετιέρες φίλτρου ή καφετιέρες dolce gusto που εκτός από καφέ φτιάχνουν και τσάι, και chococino caramel (ναι,ναι!), θα τις βρεις σίγουρα στον Κωτσόβολο!