Αυτοί είναι οι 3 προορισμοί που πρέπει να επισκεφθείς με την κολλητή σου, πριν παντρευτείς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτοί είναι οι 3 προορισμοί που πρέπει να επισκεφθείς με την κολλητή σου, πριν παντρευτείς

Βαλίτσα, διαβατήριο και έφυγες!

Αν με ρωτούσε κάποιος τι θα ήθελα πιο πολύ απ’ όλα να κάνω στη ζωή μου, η απάντηση θα ήταν να ταξιδεύω. Ψέματα όμως δεν θα πω, δεν έχω κάνει πολλά ταξίδια γενικά, ευελπιστώ παρ’ όλα αυτά να επισκεφθώ σύντομα την αδερφή μου στη Σουηδία.

Το καλύτερο πρόσωπο που μπορείς πάντα να έχεις μαζί σου σε ένα ταξίδι δεν είναι άλλο από την κολλητή σου. Αν μάλιστα σε λίγο καιρό σκοπεύεις να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια, τότε αυτοί είναι οι 3 προορισμοί που πρέπει να επισκεφθείς οπωσδήποτε μαζί της.

Πάρε χαρτί και στυλό, ετοίμασε βαλίτσα και διαβατήριο και έφυγες.

monuments

#1. Paris

Αν η κολλητή σου είναι από αυτές που ακόμη και τη βόλτα στο χωριό για να δείτε τους συγγενείς σου/της τη θεωρεί ταξίδι, τότε πρέπει οπωσδήποτε να την πας στο Παρίσι. Ετοίμασε το διαβατήριο της και κανόνισε ένα σαββατοκύριακο για τις δυο σας στο τέλος της άνοιξης.

citygallery 1431960213529

#2. Miami

Αν πάλι ηκολλητή σου είναι έξω καρδιά, φουλ διασκεδαστική και χαρούμενη ή αυτό που εμείς ονομάζουμε party animal, τότε ο προορισμός είναι μόνο ένας, το Miami. Συνδυάζει χαλάρωση και διασκέδαση μαζί, η νυχτερινή ζωή που έχει είναι απλά εκπληκτική και επίσης έχει και υπέροχες, πανέμορφες παραλίες.

Spring Front Street Traver City Trees S

#3. Traverse City, Michigan

Η πόλη Traverse στο Michigan, είναι αυτό ακριβώς το ταξίδι που θέλεις να κάνεις, αν η κολλητή σου λατρεύει να βρίσκεστε μόνες οι δυο σας και να κουβεντιάζετε. Έχει άπειρα wine bars και ένα υπερατλαντικό ταξίδι σίγουρα θα ήταν μια τέλεια εμπειρία.

Τι κάθεσαι λοιπόν; Κανόνισε την άδεια στη δουλειά σου, πάρε την κολλητή σου και καλό ταξίδι!