Η MOËT ROSÉ IMPÉRIAL γιορτάζει τη στιγμή με αγάπη

Η MOËT ROSÉ IMPÉRIAL γιορτάζει τη στιγμή με αγάπη

SHARE THE LOVE, LOVE THE NOW!

Στα γαλλικά, ‘osé’ σημαίνει τολμώ … και εφέτος η Moët & Chandon ξεδιπλώνει την τολμηρή της διάθεση στα ροζ με τη Moët Rosé Impérial.

Έντονη, λαμπερή και με πολύ στυλ, η Moët Rosé Impérial είναι αχώριστη από τις #moetmoments της ζωης μας οι οποίες περιστρέφονται γύρω από την αγάπη και τον έρωτα– τον έρωτα για το ταίρι μας, την αγάπη για τους φίλους ή για την οικογενειά μας.

Αυτή τη χρονιά τολμήστε να ζήσετε περισσότερο και να αγαπάτε περισσότερο ΤΩΡΑ.

Με την αυθόρμητη και γνήσια στάση της για τη ζωή η Moët Rosé Impérial εμπνέει και γιορτάζει τις στιγμές συντοφικότητας, στιγμές που κάνουν τη ζωή μας να αποκτά νόημα κάθε στιγμή.

MC RosC3A9 2017 New Love the Now Box Web MHISWF106389 Revision 1

Αυτή τη σεζόν η Moët & Chandon λανσάρει τη δική της γλώσσα αγάπης με τα συλλεκτικά Moët Rosé Impérial Emoëticons.

Εμπνευσμένη από το δημιουργικό και εκφραστικό κόσμο των emojis και των emoticons, τα Emoëticons της Moët & Chandon’s σας βοηθούν να μοιραστείτε την αγάπη για το ΤΩΡΑ, με το μοναδικό στυλ του Οίκου.

Μιλήστε με την καρδιά σας με ένα ξεχωριστό μήνυμα ή διακοσμείστε τη φιάλη σας με το δικό σας προσωπικό στυλ με μοναδικά Emoëticons , τα οποία περιλαμβάνουν φιάλες και ποτήρια σαμπάνιας, χείλια και καρδιές, νότες και λέξεις όπως pop!, kiss, love. Τα Emoëticons σας δίνουν ατελείωτους τρόπους να εκφράσετε την αγάπη σας.

MC Rose2017 PackOuvert Web MHISWF124378 Revision 1

Η συλλεκτική φιάλη Moët Rosé Impérial Emoëticons Limited Edition Gift Box είναι γεμάτη από το ζωηρό πνεύμα της Moët Rosé Impérial. Το κουτί της συλλεκτικής φιάλης είναι γεμάτο από πάνω ως κάτω με τα ζωηρόχρωμα Emoëticons. Στο εσωτερικό υπάρχει και ένα φύλο με αυτοκόλλητα Emoëticon έτσι ώστε να δημιουργήσετε τη δική σας Moët Rosé Impérial φιάλη!

Η Moët Rosé Impérial είναι μια αυθόρμητη, λαμπερή, κομψή έκφανση του μοναδικού στυλ της Moët & Chandon. Ενός ξεχωριστού στυλ που υπογραμμίζεται απο τη φρουτώδη γεύση, την σαγηνευτική παλέτα και την κομψή ωρίμανσή της. Έχοντας παλαιώσει για δυο χρόνια στα κελάρια του Οίκου, η Moët Rosé Impérial ξεχωρίζει από το λαμπερό ροζ χρώμα της με κεχριμπαρένιες ανταύγειες και ένα ζωηρό μαγευτικό μπουκέτο από κόκκινα φρούτα με νότες τριαντάφυλλου και πιπεριού. Η εκφραστική της παλέτα συνδυάζει ένταση αλλά και πολυμορφία με τη χυμώδη ένταση των μούρων, την αίσθηση του σαρκώδους ροδάκινου και την υπαινικτική φρεσκάδα της μέντας.

Κατεβάστε το Moët stickers mobile app και κάντε τα μηνύματα σας ξεχωριστά στέλνοντας Moët LOVE stickers σε αυτούς που αγαπάτε

Apple Link > https://itunes.apple.com/us/app/id1193632650

Android link> https://play.google.com/store/apps/datails?id=com.moet.stickers