Ορέστη Τσανγκ ας πέσουν οι μάσκες: Μήπως ήρθε η ώρα να παραδεχτείς ότι γουστάρεις την Ελισάβετ;

Γωγώ Φούντα
Ορέστη Τσανγκ ας πέσουν οι μάσκες: Μήπως ήρθε η ώρα να παραδεχτείς ότι γουστάρεις την Ελισάβετ;

Ποιος είσαι στ’ αλήθεια εξωτικέ Θεσσαλονικιέ;

Σήμερα, μία όμορφη και ηλιόλουστη μέρα, κανονικά θα έπρεπε η διάθεσή μου να είναι στα ύψη, να είμαι γεμάτη θετική ενέργεια, μπρίο και νάζι, και ήδη να παραγγέλνω τα πρώτα μου μαγιό, γιατί η ώρα της παραλίας πλησιάζει απειλητικά! Ωστόσο, καμία σημασία δεν έδωσα στον ήλιο, μηδέ στα πουλάκια που κελαηδούν, γιατί ένα γεγονός με έχει προβληματίσει πολύ και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σου. Μήπως ο Ορέστης Τσανγκ είναι σφόδρα ερωτευμένος με την Ελισάβετ και η δυσκολία του να εκφράσει τα αισθήματά του είναι και η βασική αιτία της προβληματικής του συμπεριφοράς;

Ας μην πάμε μακριά, πάρε παράδειγμα από τον ίδιο σου τον εαυτό όταν ήσουν το δημοτικό-ίσως και στο νηπιαγωγείο σε περίπτωση που ήσουν υπέρ το δέον ερωτικό παιδάκι-. Το αντικείμενο του πόθου σου δεν ήταν και αυτό που μάζευε πάντα τις περισσότερες μπουνιές; Θυμάμαι που στην έκτη δημοτικού ο Γιώργος μου αποκάλυψε ότι πάντα με ήθελε, με μένα να τον ρωτώ εμφανώς αιφνιδιασμένη: «Μα πώς; Αφού κάθε μέρα με κάνεις μαύρη στο ξύλο»! Αλλά όχι! Όταν κάτι το ποθούμε-και δεν το έχουμε-αυτομάτως προσπαθούμε να το απομυθοποιήσουμε (από τότε έχει να με… μυθοποιήσει άντρας). Αυτό ακριβώς που κάνει και ο Ορέστης με την Ελισάβετ. ΤΑΤΑ.

orestis tsangk

Και θα έρθω εγώ τώρα να θέσω ερώτημα καίριο και φαρμακερό: Μήπως ο Ορέστης έχει ήδη εκφράσει τα συναισθήματά του στην Ελισάβετ, λαμβάνοντας μία μεγαλοπρεπή χυλόπιτα; Μήπως λοιπόν η αλλόκοτη συμπεριφορά του κάθε φορά που την ψηφίζει, είναι απλά η προσπάθειά του να κρύψει τον πόθο που διακρίνεται μέσα στο εξωτικό του βλέμμα;

Πριν με κατηγορήσεις για κυνήγι φαντασμάτων-και στην προκειμένη εντοπισμό ειδυλλίων εκεί που δεν υπάρχουν-έχω να αναφέρω παραδείγματα χειροπιαστά! Πώς είναι δυνατόν να την ψηφίζει κάθε μα κάθε φορά φέρνοντας πάντα τις πιο ανυπόστατες και κουλές δικαιολογίες που υπάρχουν; Πώς γίνεται φίλε αναγνώστη, ενώ την πρώτη φορά που την έδωσε «πιο στεγνά» πεθαίνεις λόγω της φυσικής της αδυναμίας αμέσως μετά να της δηλώνει ότι έκανε λάθος, να της ζητάει συγνώμη και τελικά… ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙ (συγκεκριμένα άλλες τρεις φορές). Πέστε να με φάτε, αλλά εγώ στον Τσανγκ, το αγόρι με τα ανατολίτικα χαρακτηριστικά, δε βλέπω καμία στρατηγική ούτε και οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης γυναικών. Βλέπω μια καρδιά από ατόφιο χρυσάφι που (κάποια) αφήνει να πάει στράφι.

Με λίγα λόγια, Ελισάβετ μου, σου προτείνω να δοκιμάσεις την τύχη σου, γιατί και επιχειρηματίας είναι και κονέ με τον Ηλία Ψινάκη έχει! Αν μη τι άλλο τα σ/κ σου στον Μαραθώνα θα τα έχεις!