Survivor: Αν οι Διάσημοι ήταν κινηματογραφικοί ήρωες, ποια θα ήταν η Κρουέλα ντε Βιλ;

Γωγώ Φούντα
Survivor: Αν οι Διάσημοι ήταν κινηματογραφικοί ήρωες, ποια θα ήταν η Κρουέλα ντε Βιλ;

Δηλώνουμε ακόμα συγκλονισμένοι από τη χθεσινή ψηφοφορία

Όταν πριν ενάμιση περίπου μήνα, ξεκινούσε δειλά δειλά το Survivor κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει την μαζική επιτυχία που θα σημείωνε και τα μυθικά σχεδόν νούμερα τα οποία θα μας έφερναν στο νου εποχές ψιθύρων καρδιάς (καράβι το φεγγάρι και πάει λέγοντας). Και τώρα, έχουμε φτάσει στο σημείο αγαπητέ αναγνώστη και τηλεθεατή, να κοιμόμαστε με νεύρα γιατί βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σπαλιάρας! Ο Σπαλιάρας!!! Το αγόρι που μέχρι πριν λίγο καιρό κοροιδεύαμε για τις κουλές του δηλώσεις, και θεωρούσαμε το λιγότερο αντιπαθητικό, έβγαλε την αλήθεια του εκεί στον Άη Δομίνικο και πραγματικά ανακαλύψαμε ότι είναι μια ψυχούλα. Και γιατί βγήκε υποψήφιος, θα μας ρωτήσεις εσύ. Γιατί φίλη και φίλε, στις ζωές μας επανήλθε κάτι το οποίο πιστεύαμε ότι είχαμε αφήσει για τα καλά πίσω μας, είχαμε αν θέλεις κλείσει στο χρονοντούλαπο του reality show και στη συνέχεια πετάξει το κλειδί: Τις κλίκες! Ναι, ο Γιάννης, και ο Ντάνος, είναι θύματα μιας απίστευτης κλίκας με καπετάνιο το Χανταμπάκη και το Χούτο, οι οποίοι λογικά στο τέλος θα σφαχτούν μεταξύ τους για τα λεφτά. Είναι θύματα μιας σκευωρίας η οποία τους θέλει εκτός παιχνιδιού και η οποία αποτελείται από άτομα που εγώ προσωπικά στο παρελθόν έχω υποστηρίξει και ντρέπομαι γι' αυτό. Και επειδή δε θέλω να γίνομαι κακιά και επειδή το concept που Survivor είναι ξεκάθαρα σκιαγράφηση χαρακτήρων και μοίρασμα ρόλων, λέω να μεταφέρω τους ήρωες της καθημερινότητάς μας, στην οθόνη και να τους κάνω πρωταγωνιστές ταινιών και σειρών. Γιατί σίγουρα κάτι σου θυμίζουν.

giphy

Ευρυδίκη Βαλαβάνη VS Scarlett O' Hara: Η ηρωίδα του Gone With The Wind ταιριάζει απόλυτα στην Ευρυδίκη την οποία δεν λες και αντιπαθή αλλά το έκανε το φάουλ της. Η Scarlett λοιπόν, άλλον ερωτεύτηκε, άλλον παντρεύτηκε, και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να καταστρέψει αρκετές ζωές με μοναδικό στόχο το δικό της συμφέρον. Τελικά, χάνει τα πάντα και μένει ολομόναχη να μυξοκλαίει. Κάπως έτσι πιθανότατα να την πάθει και η Βαλαβάνη, η οποία ψήφισε τον Αγγελόπουλο με τον οποίο έκανε πολύ καλή παρέα όλον αυτόν τον καιρό. Παρόλα αυτά, ο Χανταμπάκης διέταξε Αγγελόπουλο και εκείνη υπάκουσε. Το ότι κλαίει γιατί της λείπουν οι δικοί της είναι κάπως άβολο. Είναι ενήλικη και πήγε εκεί με δική της επιλογή για τα λεφτά. Ας ηρεμήσει λοιπόν.

sssss

Χανταμπάκης VS ληστής από το Home Alone: Θυμάστε τον κοντό ληστή Ηarry Lime που προσπάθησε να μπει στο σπίτι του μικρού Kevin και έφαγε της χρονιάς του; Κάπως έτσι είναι και ο Στέλιος Χανταμπάκης. Φωνακλάς, νευρικός και αναποτελεσματικός. Δε θα διστάσει να τα βάλει με τον οποιοδήποτε και να κάνει οτιδήποτε προκειμένου να πετύχει το στόχο του, καταλήγοντας πάντα να κάνει μία τρύπα στο νερό. Δεν ξέρω αν έχει απειλήσει τους υπόλοιπους και γι' αυτό κάνουν ό, τι τους λέει, αλλά πολύ σύντομα ο τροχός θα γυρίσει. Επίσης, καλό θα ήταν να σταματήσει να εκθέτει το 3χρονο γιο του στα social media για να μαζέψει likes.

0259e427 6125 4f2e ba92 c1eb3d47416f

Χούτος VS Lord Varys (GoT): Αν έψαχνες να βρεις κάτι πιο γλοιώδες και από την ίδια τη γλίτσα, κάτι που είναι ικανό να προκαλέσει αηδία και ρίγη στην ραχοκοκαλιά, αυτός είναι ο skinhead Varys ο οποίος ξεκάθαρα έχει πουλήσει την ψυχή του στο Διάβολο και το μόνο που θέλει είναι εξουσία και λεφτά. Αυτός λοιπόν είναι ο Χούτος. Αθόρυβος, ανατριχιαστικός και φαρμακερός, ξέρει ότι για να κερδίσει πρέπει να έχει αυλή την οποία και θα δηλητηριάσει όταν φτάσει στην κορυφή. Αρέσκεται, στο να πετάει τοξικές ουσίες, και στη συνέχεα να γελάει χαιρέκακα!

lllooo

Σόφη Πασχάλη VS Kρουέλα Ντε Βιλ: Αγγελοκρουσμένη, με ξεκάθαρο αποπροσανατολισμό από το στόχο και εμμονές που σπάνε κόκκαλα. Δέχεται την υποψήφιότητά της με χαμόγελο που σκοτώνει, λέγοντας ότι την ψήφισαν τα τρία άτομα τα οποία έχει διαλέξει να μη συμπαθεί και ότι ο κόσμος θα κρίνει (σιγουράκι είναι εκτός παιχνιδιού). Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θέλει, το βλέμμα αστράφτει και το πρόσωπο αλλοιώνεται από τα νεύρα. Όπως ακριβώς η Κρουέλα θέλει να εξοντώσει χαριτωμένα κουτάβια για να τα κάνει παλτό, έτσι και η Σόφη θέλει να εξοντώσει το Σπαλιάρα με τη δύναμη της yoga! Tην ενοχλούν όλοι και όλα κάτι που έχει κάνει τα τσάκρα της να διαμαρτύρονται έντονα.

cruellaaaaaaa

Γιώργος Αγγελόπουλος VS Νίκος Ξανθόπουλος (σε όλες τις ταινίες): Είναι το παιδί του λαού που προσφέρει τα πάντα και το μόνο που παίρνει είναι αδικία και κακία. Τον έδιωξαν οι Μαχητές και τον περιμάζεψαν οι Διάσημοι. Τους έχει κερδίσει αρκετές δοκιμασίες, τους φτιάχνει φαγητό και κολιέ στα κορίτσια. Παρόλα αυτά η Ευρυδίκη τον «δίνει» για αποχώρηση για τους δικούς της σκοτεινούς λόγους. Το μόνο που δεν έχουν υπολογίσει, είναι ότι όπως ο Ξανθόπουλος ήταν αγαπητός στο κοινό, έτσι και ο Ντάνος κάνει τόσο μεγάλο γκελ στις γυναίκες, που δύσκολα θα ψηφιστεί αρνητικά. Ας πρόσεχαν.

79 519x330

Γιάννης Σπαλιάρας VS Joey Tribbiani: Ο αλαφροΐσκιωτος Ιταλός, με την αδυναμία στις γυναίκες και το φλερτ, είναι άκακος παρά το γεγονός ότι κάνει τις γκάφες του μάλλον από απροσεξία. Με μία συνοπτική ματιά στον 1,5 αυτό μήνα, ομολογώ ότι είναι ο μόνος που δεν έχει κλαφτεί, δεν έχει αναπολήσει την οικογένειά του-είναι πολλά τα λεφτά Γιάννη-και δεν έχει εκβιάσει το συναίσθημα με κανένα ανήλικο που υπάρχει στο περιβάλλον του. Το μεγάλο του μειονέκτημα είναι ότι μιλάει χωρίς να σκέφτεται, κάτι που χρησιμοποιείται από τον εχθρό κατά βούληση.

tribbianiiii

Λάουρα Νάργες VS Elle Woods (Legally Blonde): Η χαριτωμένη ξανθούλα θυμίζει αρκετά το χαρακτήρα που υποδύθηκε η Reese Witherspoon-πριν γίνει δικηγόρος φυσικά-η οποία είναι γλυκιά σαν μέλι και τσαχπίνα μέχρι... αηδίας που λένε. Αγωνίζεται σπάνια, και εσχάτως η τύχη της την έχει εγκαταλείψει οπότε και δεν κερδίζει δοκιμασίες. Δεν προκαλεί προβλήματα-δεν είναι και χρήσιμη βέβαια-και κάνει ό, τι της πουν οι αρχηγοί. Τη βλέπω τελικό γιατί η τακτική της είναι πολύ πιο έξυπνη από των υπολοίπων. Σε δικαστικά έδρανα, μάλλον δε θα την καμαρώσουμε, αλλά δεν είναι όλοι για όλα.

00434yui4trfw34

Γιώργος Χρανιώτης VS Indiana Jones: Θαρραλέος, δίκαιος και μακριά από ίντριγκες και τσακωμούς. Είναι ο μοναδικός που έχει πάει εκεί -ΚΑΙ-για την εμπειρία και μένει συνήθως μακριά από ίντριγκες και μικρότητες. Συμπαθεί το Σπαλιάρα, γιατί μάλλον δεν τον παίζουν τα άλλα παιδιά, και ψηφίζει τη Σόφη γιατί πολύ απλά ήταν η δεύτερη σε ψήφους. Είναι έτοιμος να τα βάλει με επικίνδυνα ζώα και ακόμα πιο επικίνδυνους ανθρώπους-βλέπει Indi-και παρά το γεγονός ότι δεν είναι και ο πιο αθλητικός τύπος του κόσμου, δεν έχει τραυματιστεί ποτέ του! Τον θέλουμε νικητή.

hhhhhh