Το κορίτσι του γυμναστηρίου Vs το κορίτσι της μπύρας

Γωγώ Φούντα
Το κορίτσι του γυμναστηρίου Vs το κορίτσι της μπύρας

Είμαι το κορίτσι εκείνο που «χτυπιέται» στο γυμναστήριο και μετά γυρνάει στο σπίτι και πίνει δύο μπύρες. Ορκίζομαι. Όχι, δεν ντρέπομαι. Μου αρέσει. Τίποτα άλλο δεν μου αρέσει όσο μία μπύρα. Μπορώ να μείνω νηστική, για να μην «σπαταλήσω» το περιθώριο των θερμίδων που θα έπαιρνα το βράδυ, αρκεί να υπάρχουν μπύρες στο ψυγείο.

«Σοφία, κάνε κράττει αυτόν το μήνα» μου είπε ο Γιώργος, ο γυμναστής μου, κοιτώντας με σοβαρά, ευθεία στα μάτια. Έφυγα, πήγα στο σούπερ μάρκετ και αγόρασα μία εξάδα. Βδομάδα δεν έβγαλε. Το θέμα όμως είναι ότι την επομένη πήγα στον Γιώργο με άνεση και στυλ και του είπα: «Εντάξει, Γιώργο, το ‘χουμε. Βρήκα πώς θα πίνω τις μπύρες μου και δεν θα μου φωνάζεις».

Περπατώντας στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ, ένα γαλάζιο κουτάκι μου έκλεινε το μάτι και μου φώναζε ότι δεν θα πάρω θερμίδες, αν το προτιμήσω. Τι να κάνω, βρήκε το ευαίσθητο σημείο μου!

Ποια η διαφορά, θα μου πεις. Άνευ, θα σου απαντήσω. Δεν θα απορήσεις. Γιατί καταβάθος ξέρεις. Άνευ αλκοόλ η φάση. FIX Άνευ για την ακρίβεια. Πόση ευχαρίστηση μπορεί να σου δώσει μία μπύρα χωρίς αλκοόλ, θα μου ξαναπείς. Η ευχαρίστηση είναι στη διατήρηση της αυθεντικής γεύσης, θα σου ξαναπώ.

Γιατί μπορεί η FIX Hellas να είναι η ελληνική μπύρα με την πλουσιότερη ιστορία και κληρονομιά και τη μεστή, γεμάτη γεύση, όμως η FIX Άνευ είναι η νέα εναλλακτική πρόταση αυθεντικής μπύρας χωρίς αλκοόλ, με αληθινή γεύση μπύρας, που μόνο η FIX μπορεί να προσφέρει, καθώς διαθέτει τεχνογνωσία και εμπειρία ζυθοποίησης που ξεπερνούν τα 150 χρόνια. Πώς σου φάνηκε;

Και κοίτα να δεις τώρα τι άλλο συμβαίνει: Έχει μόνο 15 θερμίδες/100ml! Δηλαδή το κορίτσι του γυμναστηρίου και το κορίτσι της μπύρας μπορούν να είναι το ίδιο πρόσωπο ταυτόχρονα. Γιατί καλή η άθληση, αλλά τι θα ήταν ο κόσμος χωρίς ένα κουτάκι μπύρας; Όχι, πείτε μου! Συμπαραστάτης μου η FIX Άνευ που συμπορεύεται με την εποχή και τις τάσεις της και συγχρόνως καινοτομεί, ανατρέποντας τα μέχρι στιγμής ελληνικά δεδομένα για την μπύρα χωρίς αλκοόλ! Έτσι (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) τσιμπάω και κάτι το βράδυ και δεν… λυσσάω της πείνας, προκειμένου να πιω τις μπυρίτσες μου, κάνοντας απλώς μία απολαυστική συνειδητή επιλογή!

Και το καλύτερο: Τώρα πίνω μπύρες και στο γραφείο. Αλήθεια. Διότι καλό και τίμιο το ταπεράκι, αλλά σαν την μπύρα το καλοκαίρι, παρέα με το λαδερό, δεν έχει. Στην αρχή τα κορίτσια με κοίταξαν καλά καλά. Μόλις κατάλαβαν ότι είναι FIX Άνευ, είπαν: «Ααα, μόνο τον εαυτό σου σκέφτεσαι!». (Μα, εννοείται αυτό).

Έχω πιει μπύρες και μπύρες. Με πολύ αλκοόλ, με λίγο, μοναστηριακές, weiss, lager, γενικά έχω πιει πολλές. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ. Αλλά να ξέρεις ότι το συμπέρασμα είναι ένα: Να βρεις μία που σε «βολεύει». Που ταιριάζει στο πρόγραμμά σου. Που να την έχεις ως «σταθερά».

Μπύρα, μπύρα κι άλλη μπύρα. Στη δουλειά, στο σπίτι, μετά το γυμναστήριο. Διότι το ζητούμενο είναι η απόλαυση. Και εδώ μιλάμε για απόλαυση Άνευ προηγουμένου!