Τελικά τι λέει το σχήμα των φρυδιών σου για την προσωπικότητα σου;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τελικά τι λέει το σχήμα των φρυδιών σου για την προσωπικότητα σου;

Εσένα ποιο είναι το σχήμα τους;

Έχουμε διαβάσει κατά καιρούς πως πολλά πράγματα επάνω σου και πολλές από τις συνήθειες σου καθορίζουν κάπως τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα σου. Από τον τρόπο που κοιμάσαι και τα παπούτσια που φοράς, μέχρι το σχήμα των χειλιών και των φρυδιών σου τα πράγματα και τα χαρακτηριστικά σου μπορεί να αλλάζουν κάπως.

Αυτή τη φορά ένα ακόμη χαρακτηριστικό επάνω σου είναι έτοιμο να «μαρτυρήσει» πολλά πράγματα για σένα. Για να δούμε λοιπόν, τι έχει να πει για σένα το σχήμα των φρυδιών σου;

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως τα φρύδια συμπληρώνουν το πρόσωπο. Διαφορετικά σχήματα και μεγέθη λειτουργούν και με διαφορετικό τρόπο στους ανθρώπους, και μερικές φορές δεν κολλάμε μόνο στο σχήμα με το οποίο γεννηθήκαμε. Τα διάφορα προϊόντα μακιγιάζ που κυκλοφορούν πια, μπορούν μα δώσουν στα φρύδια μας όποιο σχήμα θέλουμε.

#1. Μακριά φρύδια
Οι άνθρωποι που έχουν μακριά φρύδια είναι αυτό το είδος των ανθρώπων που έχουν πολλούς φίλους. Υπάρχει όμως ένας λόγος για αυτό: Έχουν επιπλέον δύναμη, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν το προσωπικό δράμα των φίλων τους χωρίς να αισθάνονται συγκλονισμένοι ή πιεσμένοι.

#2. Φρύδια με πολύ «ψηλό» τόξο
Όλοι μας έχουμε ένα μικρό φυσικό σήκωμα στο φρύδι, αλλά υπάρχουν και μερικοί που το τόξο τους είναι αρκετά σηκωμένο. Εάν είσαι ένα κορίτσι με πολύ υψηλές καμάρες (τόξο) σου αρέσει να αναλύεις τα πάντα και είσαι πολύ καλές στις επιχειρήσεις. Αυτό όμως που μπορείς να κάνει καλύτερα είναι να αντιμετωπίσεις μεταβλητές διαθέσεις.

#3. Διαγώνια φρύδια
Όσο πιο έντονη είναι η γωνία, τόσο πιο ακραία είναι τα συναισθήματα και τόσο πιο δραστικό είναι το άτομο. Εάν γεννήθηκες με μια φυσική γωνία, όλα είναι εντάξει. Αλλά αν προσπάθησες να το δημιουργήσεις μόνη σου, είναι σαν να πηγαίνεις ενάντια στη δική σου φύση. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μια ανισορροπία στην προσωπικότητά σου και δυσκολία στη λήψη αποφάσεων.

#4. Στρογγυλεμένα φρύδια
Αν έχεις στρογγυλεμένα φρύδια, αυτό είναι ένα σημάδι ότι είσαι ένα πολύ ευγενικό άτομο και σκέφτεσαι πάντα τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων.« Όταν αποφασίζουν για κάτι, βασίζονται σε αυτό που θέλουν και σε αυτό που πιστεύουν πως οι άλλοι θα ήθελαν να προσπαθήσουν, δημιουργώντας μία ίδια και δίκαιη κατάσταση για όλους.

#5. Κοντά φρύδια
Οι άνθρωποι που έχουν κοντά φρύδια δεν τους αρέσει να ασχολούνται με το δράμα και τείνουν να έχουν λιγότερες στενές φιλίες –απλώς δεν έλκονται στο να φτάσουν στους ανθρώπους για να τους βοηθήσουν-.

#6. Πυκνά φρύδια
Αν έχεις χοντρά και πυκνά φρύδια, αυτό σημαίνει πολλά πράγματα - σημαίνει ότι είσαι πολύ αποφασιστική, έχεις φυσική αυτοπεποίθηση και αισθάνεσαι πως μπορείς να βγειις έξω και να ανακαλύψεις πολλά πράγματα. Είναι πολύ λογικοί άνθρωποι και τείνουν να είναι κάπως γραμμικοί και συγκεκριμένοι στο πώς κάνουν τα πράγματα. Επίσης, θέλουν να είναι σωματικά δραστήριοι.

Διάβασε επίσης:

Μπρούμυτα, ανάσκελα ή στο πλάι; Τι λέει για τον χαρακτήρα σου ο τρόπος που κοιμάσαι
Η επιστήμη μίλησε: Δες τι λέει το σχήμα των χειλιών σου για τον χαρακτήρα σου
Πες μας τι παπούτσια φοράς να σου πούμε ποια είσαι