Ποια Καραϊβική; Αυτός είναι ο απόλυτος και hot προορισμός των celebrities του Hollywood

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποια Καραϊβική; Αυτός είναι ο απόλυτος και hot προορισμός των celebrities του Hollywood

Πάει κάπου το μυαλό σου;

Η Καραϊβική, η Γαλλική Πολυνησία, οι Μαλδίβες είναι μερικοί μόνο από τους προορισμούς που θα θέλαμε σαν τρελοί να επισκεφθούμε κάποια στιγμή στη ζωή μας. Φαντάζεσαι τίποτα καλύτερο από μία κάτασπρη αμμουδιά με γαλαζοπράσινα νερά, φοίνικες παντού και κοκτέιλ σε καρύδες; Είναι πραγματικά ονερικό.

Οι celebrities όμως στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχουν άλλη γνώμη. Μπορεί οι Κάννες και όλα αυτοί οι εξωτικοί προορισμοί εμάς να μας ακούγονται υπέροχοι, εκείνοι όμως φαίνεται να έχουν βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και βρήκαν τον απόλυτο και hot προορισμό για φέτος το καλοκαίρι.

Πάει μήπως κάπου το μυαλό σου; Ας μην σε κρατήσουμε άλλο σε αγωνία, ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των celebrities γι’ αυτό το καλοκαίρι, είναι η Ελλάδα, φυσικά. Και πως θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε, όταν έχει άπειρα νησιά για να επισκεφθείς με εκπληκτικές θάλασσες, μοναδική θέα, νόστιμο φαγητό (που σίγουρα δεν θα βρεις στις Κάννες) και υπέροχα μέρη για να μείνεις.

Από την Σαντορίνη και την Κρήτη, μέχρι τη Μήλο και τη Μύκονο, όποιο νησί και να επιλέξεις για τις διακοπές σου, θα ξέρεις πως έχεις κάνει τη σωστή επιλογή. Οι αδερφές Hadid, ο Leonardo DiCaprio, η Lady Gaga, η Lindsay Lohan είναι μόνο μερικοί από τους stars που επισκέπτονται την χώρα μας κάθε χρόνο.

Δεύτερος προορισμός στη λίστα με τις επιλογές τους έρχεται το Μεξικό, ενώ την top πεντάδα κλείνουν οι Ταϊλάνδη, Μάλτα και Κροατία.