#SaveTheDate: Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του 50 Shades of Grey

Ερμιόνη Σαρρή
#SaveTheDate: Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του 50 Shades of Grey

Θαρρώ πως ήταν 2011 όταν η E L James αποφάσισε να φέρει στην ζωή μας την Anastasia και τον Christian Grey. Βασικά τον… Christian Grey ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει «στοιχειώσει» το μυαλό κάθε γυναίκας. Το βιβλίο έγινε sold out και ξαφνικά σε κάθε γυναικεία παρέα ακουγόταν το όνομα του Mr.Grey. Και οι αναφορές εκατονταπλασιάστηκαν μόλις κυκλοφόρησε και η ταινία.

Η συγγραφέας, λοιπόν, του 50 Shades of Grey θέλοντας να δώσει μία ερωτική εσάνς σε αυτήν μας την εβδομάδα που δεν θυμίζει ούτε καλοκαίρι αλλά ούτε και φθινόπωρο, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου, ‘’Darker΄΄.

Και εδώ η κατάσταση αρχίζει να γίνεται όλο και πιο «πικάντικη», όλο και πιο απρόσμενη καθώς ο συγγραφέας προσπαθεί να μπει στο μυαλό του Christian. Η όλη εξιστόρηση θα γίνεται από πλευράς Grey ο οποίος μας διαφωτίζει γύρω από όλα αυτά τα γεγονότα που τον έκαναν τόσο «ατσάλινο» σαν προσωπικότητα και άντρα. Γιατί είναι τόσο σκληρός με τις γυναίκες; Γιατί τόσο απαιτητικός;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παρακαλέσεις φίλους και γνωστούς από την Αμερική ή την Μεγάλη Βρετανία να στο στείλουν αμέσως μόλις κυκλοφορήσει. Save the Date γιατί στις 28 Νοεμβρίου θα βρίσκεται ήδη στα ράφια.


https://www.instagram.com/p/