Ποια είναι η ιστορία πίσω από σημάδι της Marilyn Monroe;

Ποια είναι η ιστορία πίσω από σημάδι της Marilyn Monroe;

Πώς απέκτησε η star την περίφημη ουλή της;

Αν είσαι μεγάλη θαυμάστρια της Marilyn Monroe, ίσως ήδη γνωρίζεις ότι είχε μία εμφανή ουλή στο στομάχι της. Το σημάδι αυτό φαινόταν ακόμη και στην τελευταία φωτογράφηση που έκανε και στην ανολοκλήρωτη ταινία της με τίτλο «Something’s Got To Give». Ποια είναι, όμως, η ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό το μυστηριώδες σημάδι; Μάλλον δεν είναι τόσο εντυπωσιακή όσο φαντάζεσαι, καθώς το απέκτησε μετά από μία επέμβαση για αφαίρεση χολής…

mmmr

Οι ιστορίες γύρω από το όνομα της λαμπερής σταρ που προκαλούσε σε κάθε της εμφάνιση ήταν πολλές… Τα φώτα της δημοσιότητας ήταν πάντα στραμμένα πάνω της, σε κάποιους όμως διέφυγε αυτή η πληροφορία που αφορά στα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Παρόλα αυτά, το 2001 ένα άρθρο στο Salon με τον φωτογράφο Bert Stern που είχε τραβήξει τις τελευταίες της φωτογραφίες το 1962 πριν τον θάνατό της, αναφέρεται σε αυτό. «Την κοίταξε έκπληκτος. Η Monroe είχε ένα σημάδι. Είχε αφαιρέσει τη χολή της έξι εβδομάδες νωρίτερα…» σημειώνει το άρθρο σχετικά με την αντίδραση του Stern.

1234

Οι εν λόγω εικόνες θεωρούνται πολύ σημαντικές, όχι μόνο επειδή ήταν η τελευταία της επαγγελματική φωτογράφιση πριν το θάνατό της, αλλά και επειδή πόζαρε γυμνή, κάτι που είχε να κάνει από το 1949.

Η Monroe θα έχει πάντα μία αινιγματική γοητεία, αλλά το σημάδι στο στομάχι της θα μας θυμίζει ότι ήταν ένας άνθρωπος, ευάλωτος όπως όλοι μας…