Αυτοί είναι οι 3 λόγοι που χαιρόμαστε την Black Friday

Αυτοί είναι οι 3 λόγοι που χαιρόμαστε την Black Friday

Πού πρέπει να επενδύσεις; Ποιες είναι οι καλύτερες αγορές; Η μέρα που όλες περιμένουμε έρχεται στις 24 Νοεμβρίου. Αν πέρυσι, δεν πρόλαβες την Black Friday, φέτος φρόντισε να οργανωθείς από νωρίς, για να επωφεληθείς από τις μεγαλύτερες προσφορές. Επειδή δεν έμεινε πολύς χρόνος μέχρι να γιορτάσουμε το αγαπημένο μας «έθιμο», συγκεντρώσαμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για να μη χάσεις καμία προσφορά!

Γιατί είναι η πιο hot τάση!

Είχες και στο χωριό σου Μπλακ Φράιντεϊ; Και όμως, υπάρχουν εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η νέα αυτή μόδα δεν έρχεται από την Αμερική, αλλά έχει μακρά ιστορία, που μάλιστα ξεκινάει από τη χώρα μας! Ως Έλληνες έχουμε συνηθίσει να λέμε ότι είμαστε πρώτοι σε όλα, γιατί να μην είμαστε λοιπόν και αυτοί που εμπνεύστηκαν την Μαύρη Παρασκευή;

Άλλωστε, υπάρχουν και ντοκουμέντα! Σύμφωνα με αυτό το αποκαλυπτικό βίντεο, πριν πολλά χρόνια, στα Άνω Κωτσοβολιώτικα, το γραφικό χωριό με τα μεγάλα πλατάνια, ο Παρασκευάς Κώτσος, ιδιοκτήτης ενός παντοπωλείου στη δεύτερη πλατεία, αποφάσισε να κάνει τρομερές προσφορές. Ο κόσμος άρχισε να σχηματίζει ουρές για να προλάβει τις προσφορές του, μέχρι τελικά να ανοίξουν οι πόρτες του μικρού του μαγαζιού και να γίνει το αδιαχώρητο. Και κάπως έτσι, ο Παρασκευάς έφερε στο χωριό του τη Μαύρη Παρασκευή ή όπως την ονόμασε στη συνέχεια ο δάσκαλος του χωριού «Μπλακ Φράιντεϊ»!

Ελληνική ή αμερικάνικη συνήθεια λοιπόν; Δεν έχει σημασία, γιατί στον Κωτσόβολο θα βρεις τις καλύτερες προσφορές και τις πιο δελεαστικές προσφορές που θα γράψουν ιστορία.

Γιατί ενημερωνόμαστε επιτέλους για τα νέα gadget

Ναι, τα αγόρια σίγουρα γνωρίζουν περισσότερα από εμάς για τα τεχνολογικά προϊόντα, ξέρουν πόσες είναι οι 70 ίντσες και ποια είναι τα καλύτερα κινητά της αγοράς. Δες την Μπλακ Φράιντεϊ σαν μία καλή ευκαιρία για να μελετήσεις πριν ψωνίσεις, και να ενημερωθείς για τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικές συσκευές που κυκλοφορούν και θα κάνουν τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη.

Ρίξε μια ματιά εδώ για να βρεις όλα όσα ψάχνεις και να ανακαλύψεις τα καλύτερα gadget. Οργανώσου και αφιέρωσε λίγο χρόνο για να κάνεις μία λίστα με τις συσκευές που χρειάζεσαι. Έτσι, αφού ξέρεις ποια χαρακτηριστικά θέλεις να έχει το gadget της επιλογής σου, θα είσαι έτοιμη να πετύχεις την καλύτερη τιμή!

KV BLACK FRIDAY 1

Γιατί κάνουμε τις πιο πετυχημένες και οικονομικές αγορές

Για να βρεις όλα όσα θέλεις, μην ξεχνάς ότι πέρα από την καλή προετοιμασία, πρέπει να έχεις και ταχύτητα. Αρκετά προϊόντα εξαντλούνται γρήγορα, για αυτό φρόντισε να κάνεις εγκαίρως τις αγορές σου. Όποιο και αν είναι το ποσό που έχεις στη διάθεσή σου, προσπάθησε να το αξιοποιήσεις σωστά και να επωφεληθείς από τις καλύτερες προσφορές της αγοράς.

Εντάξει, πάντα υπήρχαν μεγάλες προσφορές στον Κωτσόβολο, την «Μπλακ Φράιντεϊ» όμως, μπορείς να βγεις διπλά κερδισμένη. Πέρα από τις μοναδικές τιμές, υπάρχουν ευέλικτοι τρόπο πληρωμής όλων των αγορών σου, μέσω του προγράμματος «Πλάνο Δόσεων» και των «Ταμείων Express».

Για απίστευτες προσφορές μείνετε συντονισμένοι στο www.kotsovolos.gr ή ακολουθήστε την επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebook https://www.facebook.com/Kotsovolos. Σας περιμένουν μοναδικοί διαγωνισμοί και νέα για τη Μαύρη Παρασκευή, γιατί οι εκπλήξεις μπορεί να έρχονται και νωρίτερα!

Έτσι, δεν θα χάσεις καμία προσφορά!