Ποιος χαρακτήρας του «Love Actually» αναδείχθηκε και φέτος ο πιο μισητός των Χριστουγέννων;

Γωγώ Φούντα
Ποιος χαρακτήρας του «Love Actually» αναδείχθηκε και φέτος ο πιο μισητός των Χριστουγέννων;

Μα κάθε χρόνο;

Τhe most wonderfull time of the year πλησιάζει και όπως είναι φυσικό, όλοι έχουμε μπει σε εορταστικό mood, μπας και έρθει η αγάπη και η γαλήνη στις καρδούλες μας, γιατί διαφορετικά δουλίτσα δε γίνεται. Εκτός βέβαια από όλα τα υπόλοιπα, αναπόσπαστο κομμάτι της χριστουγεννιάτικης εσάνς, αποτελούν πάντα και οι… εποχιακές ταινίες, οι οποίες είτε έχουν σαν πρωταγωνιστή το Santa Claus ή ελληνιστί τον Άγιο Βασίλη, ή τελοσπάντων την αγάπη, τη συγχώρεση και την προσφορά. Και ποια είναι η πιο αγαπημένη μας, που διαθέτει πλήθος χολιγουντιανών stars και φυσικά τέλειες ιστορίες; To Love Actually!!! Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα: Η Keira Knightley ή όπως λεγόταν στην ταινία, Juliet. Ναι, για ακόμη μία χρονιά ανακηρύχθηκε η πιο αντιπαθής, προφανώς και δε θα μπορούσε να είναι ο Billy Bob Thornton στο Bad Santa, και οι λόγοι είναι οι εξής: Well done Keira.

«I look quite pretty, don't I?»: Σε απλά ελληνικά: Δε δείχνω όμορφη; Άσε μας κορίτσι μου σε παρακαλώ. Δεν ξέρεις ότι η γοητεία και η ομορφιά κρύβεται στην άγνοια; Συνειδητοποιώντας ότι είσαι ωραία, διατηρώ επιφυλάξεις, αυτομάτως κάνεις εχθρούς. Το αν είσαι ή όχι, άσε τους άλλους να το κρίνουμε. Αυτά.



Φιλάει τον κολλητό του άντρα της: Ναι ok σε γουστάρει. Και; Ναι εντάξει έρχεται στην πόρτα σου και σου κάνει βουβή ερωτική εξομολόγηση. Και; Έπρεπε εσύ να τρέξεις να τον φιλήσεις, ελάχιστες μέρες μετά το γάμο; Το λιγότερο απαράδεκτη. (Παρεμπιπτόντως η σκηνή που ακολουθεί είναι από τις καλύτερες της ταινίας).





Το ντύσιμο που σου ενοχλεί την όραση: Γιατί θα πρέπει να φορέσει τραγιάσκα και να μοιάζει με τον Oliver Twist; Γιατί θα πρέπει μέσα στο καταχείμωνο, στο παγωμένο Λονδίνο να βλέπουμε μονίμως την κοιλιά της; Γιατί που μάλλον δε θα απαντηθούν ποτέ…



Δε δέχεται το «όχι» σαν απάντηση: Σου λέει κοριτσάκι μου ότι δε βρίσκει το βίντεο. Για να μην το βρίσκει, πάει να πει ή ότι δεν το έχει, ή ότι δε θέλει να στο δείξει. Είναι δυνατόν να επιμένεις τόσο πολύ; Κάπου έλεος.

«They're all of me»: Ναι εντάξει το βίντεο είναι γεμάτο με την μουτσούνα σου. Υπάρχει λόγος να το πεις κιόλας; Ναι το είδαμε.