5 πράγματα που μπορείς να κάνεις, για να μη ρουτινιάσεις αυτό το σουκού

Νάνσυ Μητσοστέργιου
5 πράγματα που μπορείς να κάνεις, για να μη ρουτινιάσεις αυτό το σουκού

Γιατί δεν είναι όλα τα σουκού για έξοδο

Η Παρασκευή είναι εδώ και η αντίστροφη μέτρηση για το σουκού μόλις τελείωσε. Σε λίγες μόνο ώρες ξημερώνει Σάββατο και εάν ανήκεις στην κατηγορία των -τυχερών- ανθρώπων που δεν δουλεύουν, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα ξεκουραστείς και θα περάσεις καλά. Αν πάλι λόγω κρύου ή δύσκολης εβδομάδας δεν θέλεις να βγεις και προτιμάς να μείνεις σπίτι, έχουμε να σου προτείνουμε μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να μην ρουτινιάσεις.

  • Μάθε κάποια καινούργια δεξιότητα
    Μπορεί εκ των προτέρων αυτό να σου ακούγεται κάπως δύσκολο, τι μπορεί να μάθει κανείς μέσα σε δύο μέρες θα μας πεις; Και όμως δεν είναι ακριβώς έτσι. Κατέβασε στο κινητό σου κάποια εφαρμογή εκμάθησης ξένης γλώσσας και προσπάθησε να κάνεις κάποιες από τις ασκήσεις. Ψάξε στο You Tube για make up ή hair tutorials και βρες έναν καινούργιο τρόπο να βάζεις eyeliner ή να πλέκεις τα μαλλιά σου. Προσπάθησε ακόμη να φτιάξεις μία συνταγή που ήθελες καιρό και δεν μπορούσες να δοκιμάσεις πιο πριν γιατί δεν είχες χρόνο.
  • Κάνε ένα ατομικό πάρτι
    Υπάρχει άνθρωπος που δεν του αρέσουν τα πάρτι; Σίγουρα όχι! Μόνο που αυτό το πάρτι έχει μία βασική διαφορά από τα άλλα, περιλαμβάνει μόνο εσένα (και την κολλητή ή τον φίλο σου). Στη συνέχεια κάνεις ό,τι θα έκανες ακριβώς σε ένα πάρτι: άναψε κεριά, βάλε την αγαπημένη σου μουσική, παρήγγειλε φαγητό από το αγαπημένο σου μαγαζί, άνοιξε ένα μπουκάλι κρασί (ή κάποιο άλλο αλκοολούχο) και διασκέδασε.
  • Διάβασε το αγαπημένο σου βιβλίο
    Κλείσε την τηλεόραση (αν δεν έχει κάτι ενδιαφέρον), βάλε ένα ποτήρι από το αγαπημένο σου κρασί και πάρε μια κουβέρτα. Διάλεξε το αγαπημένο σου βιβλίο και ξεκίνα την ανάγνωση. Δεν θέλεις να διαβάσεις βιβλίο; Τότε πάρε το αγαπημένο σου περιοδικό ομορφιάς/μόδας/ μαγειρικής. Όπως και να ‘χει απέφυγε να διαβάσεις οτιδήποτε σχετίζεται με την δουλειά σου, είναι σαββατοκύριακο, υποτίθεται πως πρέπει να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις.
  • Κοιμήσου νωρίς
    Αν είχες μία δύσκολη εβδομάδα, ξάπλωσε νωρίς. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος ή κακό στο να ξαπλώσεις από τις 9.30. Εάν δεν σε παίρνει ο ύπνος δοκίμασε ένα spray λεβάντας ή κατέβασε μια εφαρμογή που ενδεχομένως θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς. Βάλε επίσης το κινητό σου στο αθόρυβο, έτσι ώστε να μην σε ενοχλήσει κανένας.
  • Παίξε επιτραπέζια
    Υπάρχει τίποτα καλύτερο και πιο διασκεδαστικό από το να καλέσεις φίλους στο σπίτι και να χαλαρώσετε παίζοντας επιτραπέζια; Κάτι από αυτά που έπαιζες μικρή με την οικογένεια σου, χαρτιά ή ακόμη και παντομίμα είναι μερικά από αυτά που θα σε κάνουν να νιώσεις ξέγνοιαστη, δεν θα ρουτινιάσεις και το κυριότερο; Θα γελάς όλο το βράδυ!

Λοιπόν, τι λες να κάνεις εσύ αυτό το Σαββατοκύριακο;

Διάβασε ακόμη:

Εσύ ξέρεις ποιος είναι ο πιο hot προορισμός για το 2018 & ποια εποχή πρέπει να τον επισκεφτείς;

Τι έπαθαν όλοι φέτος και θέλουν να πάνε στο Μπαλί;