Κέρδισε μία ονειρεμένη βραδιά από τη Revoil!

Κέρδισε μία ονειρεμένη βραδιά από τη Revoil!

Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό για να ζήσεις μία μοναδική εμπειρία την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Εσύ τι θα κάνεις στις 14 Φεβρουαρίου; Αναρωτιέσαι ποια θα είναι η καλύτερη έκπληξη για το άλλο σου μισό; Αν φέτος θέλεις να τον εντυπωσιάσεις πραγματικά και να του χαρίσεις μία βραδιά που θα θυμάται για πάντα, ανακαλύψαμε ένα μοναδικό δώρο που μπορείς να του χαρίσεις. Τα καλά νέα είναι ότι η #REVOIL σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις μία αξέχαστη εμπειρία για εσένα και τον αγαπημένο σου.

Απόλαυσε τη ρομαντική ατμόσφαιρα της νυχτερινής Αθήνας, ανακαλύπτοντας μία διαφορετική πλευρά της πόλης, μέσα από μία VIP LIMOUSINE. Συνέχισε την ονειρική βραδιά με ένα ρομαντικό δείπνο υψηλής γαστρονομίας σε ένα παραμυθένιο περιβάλλον. Πώς θα διεκδικήσεις την απόλυτη εμπειρία για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Κάνε like στη σελίδα της Revoil στο facebook. Γράψε την ευχή σου κάτω από τον διαγωνισμό, αναφέροντας τον Βαλεντίνο σου και κοινοποίησε τον διαγωνισμό στην προσωπική σου σελίδα! Με λίγη τύχη μπορεί εσύ και ο σύντροφός σου να είστε οι τυχεροί που θα απολαύσουν τη μοναδική αυτή βραδιά, που θα θυμάστε για πάντα.

Μην το σκέφτεσαι άλλο. Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό και κέρδισε μία πολυτελή βόλτα και ένα υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι για εσένα και το ταίρι σου.

Το τυχερό ζευγάρι θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στις 11:00 το πρωί!