Θέλεις να βγάλεις 60.000 δολάρια σε 6 μήνες; Διάβασε τι πρέπει να κάνεις

Γωγώ Φούντα
Θέλεις να βγάλεις 60.000 δολάρια σε 6 μήνες; Διάβασε τι πρέπει να κάνεις

Μόλις βρήκαμε τη δουλειά των ονείρων σου

Τα τελευταία χρόνια, η οικονομική κρίση, η οποία δεν μαστίζει μόνο την Ελλάδα, μας έχει κάνει ιδιαιτέρως εφευρετικούς με ακμάζουσα φαντασία και απίστευτες ιδέες. Μία από αυτές υπέπεσε στην αντίληψή μας λίγες ώρες πριν, και νιώθουμε έντονα την ανάγκη να την μοιραστούμε μαζί σου.

Το Cancun.com λοιπόν, όπου Cancun μαγική και άκρως εξωτική πόλη του Μεξικού, ψάχνει εναγωνίως άτομο για να καλύψει τη θέση του CEO της εταιρείας. Βασική προϋπόθεση για να κερδίσει κάποιος τη δουλειά, είναι να μετακομίσει εκεί για 6 μήνες!

Και πάμε στα ακόμα καλύτερα. Ο προτεινόμενος μισθός είναι 10.000 δολάρια τον μήνα (60.000 μέσα στο εξάμηνο) και τα βασικά καθήκοντα περιλαμβάνουν επισκέψεις στα ξενοδοχεία, αξιοθέατα, εστιατόρια και σε οτιδήποτε άλλο διαθέτει η περιοχή με τουριστική εκμετάλλευση, δοκιμή των υπηρεσιών και καταγραφή εντυπώσεων και παρατηρήσεων. Φυσικά όλα αυτά, με την αντίστοιχη προβολή στα social media!

Untitled

Ξεχάσαμε να σε ενημερώσουμε, ότι όλα τα έξοδα είναι πληρωμένα. Ή είναι φάρσα, ή μόλις βρήκαμε τη δουλειά των ονείρων μας.