3 διαφορετικά πράγματα που μπορείς να κάνεις την Ημέρα της Γυναίκας με τις κολλητές σου

Βαριέσαι και μόνο στην ιδέα της βραδινής εξόδου; Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα.

Συμπαθείς δεν συμπαθείς την συγκεκριμένη εορτή (aka Ημέρα της Γυναίκας), παραδέξου πως την βρίσκεις ως μία πολύ καλή δικαιολογία για να περάσεις λίγο χρόνο με τις κολλητές σου. Η πιεσμένη καθημερινότητα, οι διαφορετικές υποχρεώσεις της καθεμίας και η απόσταση είναι τρεις από τις αιτίες που σας έχουν απομακρύνει λιγάκι. Και σου λείπουν. Και τους στέλνεις συνέχεια μηνύματα στην ομάδα που έχετε στο whatsapp. 

Λοιπόν, αν δεν είσαι σε mood για βραδινή έξοδο, ποτάκια και χορό (μία από τα ίδια και εγώ), μπορείς να περάσεις την ημέρα αυτή μαζί τους με κάτι πιο διαφορετικό. 

- Πιτζάμα πάρτι: Έχετε ξεχάσει πόσο ωραία είναι η αίσθηση αυτή και μάλλον πρέπει να βγάλετε τα τακούνια, να φορέσετε τις girly παντόφλες σας και να κουρνιάσετε κάτω από κάποια κουβέρτα στον καναπέ όλες μαζί. Και κάπου εκεί θα ξεκινήσουν οι ιστορίες από τα παλιά. Πρώην σύντροφοι, διακοπές στη Μύκονο, εκδρομές με το Πανεπιστήμιο και άλλες πολλές αναμνήσεις. 

- Master Chef game:  Το master chef έχει γίνει η νέα μας τηλεοπτική εμμονή. Επιλέξετε, λοιπόν, την καλύτερη chef της παρέας, ζητήστε της να βγάλει μενού και μπείτε όλες μαζί στην κουζίνα. Κάποια ας αναλάβει τη σαλάτα, κάποια άλλη το starter, η τρίτη της παρέας το κύριο πιάτο και η πιο τολμηρή το γλυκό. Έπειτα, βαθμολογήστε τα πιάτα και πάνω από όλα απολαύστε ένα ωραίο δείπνο όλες μαζί. 

-Spa o'clock: Αμέσως μόλις σχολάσετε δώστε ραντεβού στην είσοδο του αγαπημένου σας χώρου. Κάντε μασάζ, σάουνα, ίσως κάποια θεραπεία ομορφιάς και γυρίστε πιο χαλαρές από ποτέ στο σπίτι. Σας αξίζει!

 

Διάβασε επίσης:
Οδηγός Αγοράς: 15+1 φορέματα για να βάλεις την Ημέρα της Γυναίκας
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ