Ελεάνα Παπαϊωάννου VS Άσπα Τσίνα: Γιατί ο καυγάς τους θα παραμείνει για πάντα ο κορυφαίος;

Γωγώ Φούντα
Ελεάνα Παπαϊωάννου VS Άσπα Τσίνα: Γιατί ο καυγάς τους θα παραμείνει για πάντα ο κορυφαίος;

Μία μικρή αναδρομή σε μία αξέχαστη στιγμή της ελληνικής τηλεόρασης 

Μόλις χθες έγινε γνωστή η είδηση ότι η σέξι τραγουδίστρια Ελεάνα Παπαϊωάννου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι, και φυσικά πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Και αν για τον 18άρη εκεί έξω η Ελεάνα είναι μία τραγουδίστρια με καλή φωνή, για εμάς, τους πάνω κάτω 30, είναι ο άνθρωπος που μαζί με την Άσπα Τσίνα, στο μακρινό 2003 (εντάξει έχουν περάσει 15 χρόνια έτσι;) μας έδωσαν τον απόλυτο reality καυγά, που όσα χρόνια κι αν περάσουν και όσα ξεκατινιάσματα και αν βιώσουμε, θα παραμένει πάντα ο κορυφαίος.

Γιατί;

- Γιατί αν θυμάσαι το Fame Story ήταν το πρώτο reality show (με εγκλεισμό), το οποίο ήταν παράλληλα και Ακαδημία Μουσικής, άρα εμπεριείχε το στοιχείο του ανταγωνισμού. Πράγμα πρωτόγνωρο για τα αθώα μας μάτια, τα οποία ήταν εκπαιδευμένα μόνο στον Τσάκα και τον Προ (εκ του Πρόδρομος) οι οποίοι ωστόσο άραζαν όλη μέρα και δεν έκαναν απολύτως τίποτα.

- Γιατί ήταν η πρώτη φορά που ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενεπλάκη σε reality show, με τα γνωστά απίστευτα αποτελέσματα.

- Γιατί η Ελεάνα Παπαϊωάννου ήταν μόλις 18 ετών (!) μιλούσε σαν 30άρα, τα έχωνε σαν 30άρα, τραγουδούσε σαν 30άρα και δεν υπολόγιζε μύγα στο σπαθί της. Την ίδια στιγμή που εγώ στα 18 φοβόμουν να μιλήσω σε άγνωστο.

- Γιατί ποτέ μας τελικά δεν καταλάβαμε αν η Φωτεινούλα (Τσιτσιγκού) όντως είχε κλέψει το μπλουζάκι της Άσπας, ή είχε απλά ένα πανομοιότυπο.

- Γιατί επίσης ποτέ μας δεν καταλάβαμε γιατί η Φωτεινή από ένα σημείο και μετά λούφαρε, και ανέλαβε δράση η Ελεάνα.

- Γιατί ο καυγάς αυτός μας έδωσε την ιστορική πια φράση: «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου».



Αυτά να τα βλέπουν τα σημερινά γατάκια (Tζώρτζη σε σένα μιλάω) και να μαθαίνουν. Κορίτσια σας αγαπάμε και σας σκεφτόμαστε πάντα!