Είσαι έτοιμη να ζήσεις την πιο secret μουσική εμπειρία της ζωής σου;

Είσαι έτοιμη να ζήσεις την πιο secret μουσική εμπειρία της ζωής σου;

Το ελληνικό Καλοκαίρι είναι γεμάτο εικόνες ξεγνοιασιάς και μοναδικές εμπειρίες που θα θυμάσαι για μια ζωή. Έχεις χορέψει σε πανηγύρια, έχεις πάει για clubbing, έχεις παρακολουθήσει συναυλίες, έχεις επισκεφτεί ειδυλλιακές παραλίες, έχεις περπατήσει στα γραφικά σοκάκια των πιο όμορφων κυκλαδίτικων νησιών… Με λίγα λόγια, έχεις δοκιμάσει πια τα πάντα και έχεις γεμίσει τις βαλίτσες σου με όμορφες αναμνήσεις και περιπέτειες. Ωραία όλα αυτά, αλλά μήπως αναζητάς κάτι νέο; Μια ουζοκατάσταση μετά μουσικής για παράδειγμα;

Ναι, αν ψάχνεις μία διαφορετική μουσική εμπειρία, τότε αυτό το καλοκαίρι είναι η καλύτερη ευκαιρία για να ζήσεις κάτι καινούργιο! Μπορεί να ετοιμάζεσαι πυρετωδώς για τις διακοπές σου και να αναζητάς τον επόμενο προορισμό σου. Μέχρι τότε όμως, μη χάσεις την πιο hot ουζοκατάσταση μετά μουσικής, που διοργανώνεται κάτω από τον ήλιο στις 12 Ιουλίου. Ο λόγος για το secret μουσικό event, που διαφέρει από οτιδήποτε έχεις ζήσει μέχρι σήμερα. Δεν είναι μία απλή συναυλία ή ένα συνηθισμένο πάρτι, αλλά μία πραγματικά πρωτότυπη ιδέα…. Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα για αυτό;

Ένα «πέπλο» μυστηρίου καλύπτει το μεγάλο event. Μπορεί να πραγματοποιείται κάτω από τον ήλιο, αλλά είναι απολύτως μυστικό και έτσι μόνο λίγοι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίζουν περισσότερα για το απόλυτο μουσικό ραντεβού του καλοκαιριού από το MAD secret και το Ούζο Πλωμαρίου.

Θέλεις κι εσύ να βρεθείς στο πιο πολυσυζητημένο καλοκαιρινό μουσικό event; Απλώς, επισκέψου τη σελίδα http://www.rantevoustonilio.gr/ για να πάρεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό. Με λίγη τύχη θα βρίσκεσαι ανάμεσα στις 40 τυχερές που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν με τρεις ακόμη φίλες τους την πιο secret μουσική εμπειρία της ζωής τους!

77777

Ένα ανατρεπτικό ραντεβού που δεν πρέπει να χάσεις…

Σε κάθε περίπτωση, το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την ανατρεπτική εκδήλωση «Ραντεβού στον Ήλιο!» από το Ούζο Πλωμαρίου είναι ότι θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου, θα έχει πολλή μουσική, ζωντανές MAD εμφανίσεις, εκπλήξεις και φυσικά το πιο καλοκαιρινό ποτό: Το ούζο Πλωμαρίου με τη γεύση και τα αρώματά του θα δώσει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στην εκδήλωση, δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα!

Πού θα γίνει; Τι θα συμβεί; Ποιοι θα τραγουδήσουν; Μπορεί να μη γνωρίζουμε την απάντηση σε κανένα από τα παραπάνω ερωτήματα. Το ίδιο και ο Ζήσης Ρούμπος, ο οποίος θα παρουσιάσει την ουζοκατάσταση μετά μουσικής! Αυτό που απασχολεί περισσότερο τον αγαπημένο μας stand up comedian είναι τι θα φορέσει… Αν έχεις και εσύ την ίδια απορία μπορείς να πάρεις μία γεύση για το event, παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο με τον Ζήση να παρουσιάσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο το ραντεβού!

https://www.youtube.com/watch?v=XbCcdRt9wuk

Φόρα το μεγαλύτερο χαμόγελό σου και ξεσήκωσε την παρέα σου για μία εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα. Η τύχη μπορεί να σου χαμογελάσει και να σου χαρίσει το πιο όμορφο καλοκαιρινό δώρο, που θα σε γεμίσει με αισιοδοξία και ενθουσιασμό!

111