Έξι θερινοί κινηματογράφοι ήρθαν για να δώσουν άλλη… γεύση στο Καλοκαίρι μας!

Έξι θερινοί κινηματογράφοι ήρθαν για να δώσουν άλλη… γεύση στο Καλοκαίρι μας!

H Fischer λοιπόν, πιστή στον τίτλο της ως η πιο σινεφίλ μπύρα στην πόλη, το φετινό καλοκαίρι στηρίζει το σινεμά, προτείνοντας 6 θερινούς κινηματογράφους της Αθήνας

Ήρθε η στιγμή που τα καλοκαιρινά μας ραντεβού τα κλείνουμε στους κινηματογράφους. Εκεί από όπου μπορούμε να δούμε τα αστέρια, την ίδια στιγμή που η ζωή στην πόλη κυλά όσο πιο ευχάριστα γίνεται. Εκεί που η μαγεία των χολιγουντιανών ιστοριών αγάπης και το δικό σου πρώτο ραντεβού, συνδέονται με έναν συνδετικό κρίκο, τόσο σημαντικό που μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι να μια παγωμένη μπίρα για να αλλάξεις τρόπο σκέψης και να χαλαρώσεις, όσο πιο ομαλά γίνεται. Κοινώς, χρειάζεται απλά να ανοίξεις μια Fischer.

H Fischer λοιπόν, πιστή στον τίτλο της ως η πιο σινεφίλ μπύρα στην πόλη, το φετινό καλοκαίρι στηρίζει το σινεμά, προτείνοντας 6 θερινούς κινηματογράφους της Αθήνας. Για πρώτη φορά, 6 επιλεγμένοι θερινοί κινηματογράφοι-ορόσημα δίνουν την ευκαιρία στους θεατές να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους ταινίες, μαζί με μία παγωμένη Fischer. Εσύ με τη σειρά σου, εάν δεν έχεις διαλέξει ακόμη εκείνον που σου ταιριάζει, μπορείς να ρίξεις μια ματιά παρακάτω.

Cine Paris στην Πλάκα στην σκιά του βράχου της Ακρόπολης

CINE PARIS

Ένα από τα σπουδαιότερα θερινά σινεμά της Αθήνας, ανοίγει τις πόρτες του και σου δείχνει πόσο πιο όμορφη είναι η ζωή, εάν μπορείς να απολαύσεις την αγαπημένη σου ταινία, παρέα με μια παγωμένη μπίρα Fischer και θέα την Ακρόπολη.

Cine Δεξαμενή στους πρόποδες του Λυκαβηττού

DEXAMENI

Κάτω ακριβώς από τον λόφο του Λυκαβηττού βρίσκεται ένα από τα αγαπημένα μας θερινά της πόλης και είναι πάρα πολύ έτοιμο να σε βοηθήσει να μπεις στο «πετσί του ρόλου» από τη θέση του θεατή. Αρκεί να απολαύσεις την Pilsner με την πιο ξεχωριστή γεύση Fischer και θα μας θυμηθείς.

Μπομπονιέρα στην ήρεμη Κηφισιά

THERINO KIFISIA

Λίγο δροσιά, μια ταινία και το αγόρι μου. Ή και τις φίλες μου, καθώς το σινεμά όπως και η μπίρα, είναι από τα λίγα πράγματα σε αυτή τη ζωή που έχουν την ίδια… γεύση, είτε είσαι μόνη, είτε είσαι με παρέα. Στην δροσερή Κηφισιά λοιπόν, μπορείς να απολαύσεις όποια ταινία επιθυμείς, μαζί με μια δροσερή Fischer. Τι άλλο χρειάζεσαι σε μια Αθήνα που «λιώνει»;

Σινέ Φιλοθέη ανάμεσα στο πράσινο

THERINO FILOTHEI

Ανάμεσα στα καταπράσινα δέντρα της Φιλοθέης, το ομώνυμο σινεμά είναι εδώ για να σου χαρίσει επιτέλους τη δροσιά που ήθελες να έχει το θερινό της Αθήνας. Καταπράσινο τοπίο και μια δροσιά που θα σε βοηθήσει να απολαύσεις κάθε μικρή στιγμή σου. Με μια παγωμένη Fischer λοιπόν, μπορείς να απολαύσεις τον ξάστερο ουρανό της πόλης μακριά από τις πολυκατοικίες και τη φασαρία της.

Cine Φλοίσβος ακριβώς δίπλα στη θάλασσα

FLOISVOS THERINO

Ο τέλειος συνδυασμός για τη βόλτα σου στη Μαρίνα Φλοίσβου είναι η προβολή μιας ταινίας της επιλογής σου. Ποπ κορν, την καλύτερη μπίρα, Fischer και… την αλμύρα της θάλασσας συνεχώς κάτω από την «μύτη» σου. Μοιάζει όσο ιδανικό είναι!

Αριάν για μια ολοκαίνουργια… εμπειρία από τα παλιά!

THERINO GLIFADA

Το ολοκαίνουργιο θερινό σινεμά της Γλυφάδας, Αριάν, μοιάζει να είναι η τέλεια επιλογή κάθε Νότιου και μη, για να απολαύσει μια ταινία της επιλογής του μαζί με μια παγωμένη μπίρα Fischer, πάνω σε ένα μεγάλο μαξιλάρι. Διότι, τα θερινά σινεμά έχουν αλλάξει προς το καλύτερο, κι εμείς είμαστε εδώ για να μη χάσουμε λεπτό ταινίας και χαλάρωσης!

FISCHER 2

Φέτος το καλοκαίρι, η Fischer και το σινεμά πάνε μαζί, για μοναδικές βραδιές απόλαυσης κάτω από τον αττικό ουρανό. Γιατί και αυτό το καλοκαίρι It’s about taste…