Πώς ένα καλοκαιρινό rooftop concert μας… ξάφνιασε την ημέρα!

Πώς ένα καλοκαιρινό rooftop concert μας… ξάφνιασε την ημέρα!

Μπορεί αυτό το Καλοκαίρι να μην έχουμε ιδέα για το πώς θα τελειώσει, ξέρουμε όμως, ότι ξεκίνησε με τα καλύτερα απογευματινά πάρτι στις ταράτσες της πόλης. Ηλιοβασίλεμα στην Αθήνα με θέα Ακρόπολη, αλλά και χορός κάτω από τα αστέρια σε μια ταράτσα της Θεσσαλονίκης, αυτές οι συναυλίες μας έκαναν να αγαπήσουμε την πόλη όσο ποτέ αυτό το Καλοκαίρι, διότι εκτός από το επιβλητικό τοπίο και το διασκεδαστικό σκηνικό τους, μας χάρισαν αξέχαστες στιγμές με πολλές εκπλήξεις αλλά και πολύ μουσική και Μηλίτη με μόνο 4,5% αλκοόλ! Τα Strongbow Rooftop Concerts, ήρθαν ώστε να «ξαφνιάσουν την ημέρα μας» με τον πιο δροσιστικό μηλίτη που έχουμε δοκιμάσει ποτέ!

pote

Την ώρα της δύσης του ηλίου, λοιπόν, οι διοργανωτές αυτών των «μυστικών» συναυλιών αποφάσισαν να διαλέξουν μοναδικούς καλλιτέχνες που θα μπορούσαν να μας χαρίσουν τις πιο αναπάντεχες συναυλίες του Καλοκαιριού. Έτσι, η φάση μας θα ήταν win-win και μαζί με τις συναυλίες, θα είχαμε την ευκαιρία να δροσιστούμε και να χορέψουμε παρέα με έναν παγωμένο μηλίτη στο χέρι στις πιο urban «κρυφές» ταράτσες της πόλης. Εξάλλου, υπάρχει καλύτερος τρόπος να «ξαφνιάσουμε την ημέρα μας», από τα after-work drinks με το απόλυτο φυσικό αλκοολούχο ποτό από μήλα;

millaaaa

Στα Strongbow Rooftop Concerts που πέρασαν, εκτός από τις απίστευτες φωτογραφίες και τα δροσερά μας ποτά από μήλα, απολαύσαμε και τις πιο ωραίες live συναυλίες της πόλης. Σε μια εμπειρία που θα ζήλευαν πολλοί, οι Wedding Singers και η Idra Kayne έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κι εμείς με τη σειρά μας ανακαλύψαμε τον καταλληλότερο τρόπο να «ξαφνιάσουμε την ημέρα μας», σε μια Αθήνα που λιώνει και μια Θεσσαλονίκη που δεν σταματά ποτέ να χορεύει.

xoreuei

Όταν, λοιπόν, το αστικό τοπίο συνάντησε την υπέροχη γεύση του Strongbow, το κορίτσι με τις φούσκες δεν σταμάτησε να δίνει μια ιδιαίτερη νότα στη βραδιά μας και αυτό το κάτι ξεχωριστό σε όλες τις φωτογραφίες που ανεβάσαμε στο Instagram. Τότε ήταν που καταλάβαμε πως αυτές οι συναυλίες θα μας μείνουν αξέχαστες!

istoriaaaa

Κάπως έτσι, αυτό το Καλοκαίρι, ο γλυκός και δροσερός μηλίτης Strongbow, μας χάρισε μερικές από τις πιο αξέχαστες στιγμές στις ταράτσες της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης! Αλήθεια όμως, δεν θα μπορούσε τίποτα να ανταγωνιστεί εκείνα τα πάρτι που ξάφνιασαν την ημέρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην πόλη. Διότι, φέτος η φάση ήταν Strongbow Rooftop Concerts με Wedding Singers, Idra Kayne και… μηλίτης!

#StrongbowYourDay