Harry Potter fans την προσοχή σας: Μόλις επιβεβαιώθηκε η πιο τρελή και σκοτεινή θεωρία του βιβλίου

Harry Potter fans την προσοχή σας: Μόλις επιβεβαιώθηκε η πιο τρελή και σκοτεινή θεωρία του βιβλίου

Ρίγη ενθουσιασμού στην ραχοκοκαλιά

Τι κι αν έχουν περάσει 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου Harry Potter, εμείς οι ορκισμένοι φανς, που περάσαμε καλοκαίρια ολόκληρα να διαβάζουμε τις περιπέτειες του κόσμου των μάγων, πάντα θα ψάχνουμε νέες θεωρίες συνομωσίας, σχετικά με τους ήρωες του αγαπημένου μας βιβλίου.

Και τώρα, επιβεβαιώνεται-και μάλιστα διά στόματος J.K Rowling-μία από τις πιο τρελές και σκοτεινές θεωρίες, την οποία πολλοί είχαν απορρίψει ως υπερβολική.

Στο τελευταίο βιβλίο λοιπόν, Harry Potter and the Deathly Hallows ή αν προτιμάς και οι Κλήροι του Θανάτου, υπάρχει μία ιστορία για τρία αδέρφια-όχι δεν άνοιξαν ταβέρνα μετά-τα οποία κατάφεραν να περάσουν ένα ορμητικό ποτάμι με τη βοήθεια της μαγείας, αλλά στην απέναντι όχθη τους περίμενε ο… Θάνατος. Έξαλλος ο Θάνατος που τα αδέρφια τον εξαπάτησαν, θέλησε να κάνει και εκείνος το ίδιο. Τους έβαλε να ζητήσουν λοιπόν από ένα πολύ σπουδαίο δώρο.

giphy 2

Ο πρώτος ζήτησε το πιο δυνατό ραβδί του κόσμου-εκείνο από κουφοξυλιά βεβαίως βεβαίως-, ο δεύτερος ζήτησε να μπορεί να ανασταίνει νεκρούς και πήρε τη φιλοσοφική λίθο, και ο τρίτος ζήτησε απλά κάτι ώστε να μην μπορέσει μετά να τον ακολουθήσει-ο Θάνατος-και του έδωσε τον αόρατο μανδύα! Σύμφωνα με τον μύθο λοιπόν, ο πρώτος αδερφός έγινε αδίστακτος σκοτώνοντας τους πάντες, και έτσι τιμωρήθηκε-τον σκότωσε εχθρός-ο δεύτερος ανέστησε τη νεκρή γυναίκα του αλλά σύντομα μελαγχόλησε και αυτοκτόνησε και ο τρίτος έζησε μέχρι τα βαθιά γεράματα κάτω από τον μανδύα, μέχρι που τον έβγαλε για να τον δώσει στο γιο του, και κάπου εκεί ο Θάνατος τον έκανε τσακωτό!

giphy

Ο πρώτος λοιπόν ήταν ο Voldemort, ο δεύτερος ο Snape και ο τρίτος ο Harry. Kαι ποιος είναι ο Θάνατος; Ναι, ο Albus Dumbledore!!! Ήταν ο μοναδικός που είχε στην κατοχή του και τα τρία αντικείμενα, και φυσικά υπήρξε δάσκαλος και των τριών.

giphy 1

Spooky αλλά καθόλου απίθανο!