Ποιο ήταν το #hastag που σιχάθηκες να βλέπεις το καλοκαίρι; Κάναμε μία λίστα με τα 5 πιο ενοχλητικά

Γωγώ Φούντα
Ποιο ήταν το #hastag που σιχάθηκες να βλέπεις το καλοκαίρι; Κάναμε μία λίστα με τα 5 πιο ενοχλητικά

Γίναμε έξαλλες και το ίδιο επιθυμούμε και διά εσέ

Την αλήθεια μου να την πω: Μεγαλώνοντας γίνομαι όλο και πιο παράξενη, με αποτέλεσμα να με ενοχλούν πράγματα που υπό άλλες συνθήκες θα μου ήταν παντελώς αδιάφορα. Άβολο και ανησυχητικό μα αυτή είναι η πραγματικότητα. Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα τα οποία είναι κατά κοινή παραδοχή μισητά. Ένα πράγμα σαν τις κατσαρίδες ή τα κουνούπια την ώρα που προσπαθείς να κοιμηθείς. Ή μήπως το έγκαυμα με τη φουσκάλα από τον ήλιο; Σε κάθε περίπτωση αναφέρομαι σε κάτι που σίγουρα και εσένα φίλη ή και φίλε εκεί έξω, έβγαλε εκτός εαυτού εφέτος: Τα hastags του καλοκαιριού!

Nα ξεκαθαρίσω ότι το Instagram το αγαπώ και το απολαμβάνω. Ωραίο πράγμα βρε παιδί μου. Βλέπεις ωραίες φωτογραφίες, ωραία μέρη και ωραίους ανθρώπους. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΛΑ HASTAGS!!! Άνευρα, χωρίς χιούμορ και κυρίως παρωχημένα μέχρι αηδίας. Και επειδή κάπως νευρίασα, συγκέντρωσα τα χειρότερα του καλοκαιριού που πέρασε, για να νευριάσω και σένα!

#Paradisefound: Μα όλοι να βρήκαν τον παράδεισό τους φέτος; Μα όλοι; Και άντε και τον βρήκαν. Είναι δυνατόν σε μία μικρή χώρα 11 εκατομμυρίων κατοίκων, να υπάρχουν 500.000 παράδεισοι; Να υπάρχουν 2; Άντε 3 να το καταλάβω. Διότι από εκεί και πέρα παύει να είναι παράδεισος και να είναι απλώς ένα συμπαθητικό μέρος. Και όταν λέω παράδεισο, θα πρέπει η φωτογραφία να είναι τουλάχιστον παραδεισένια και όχι μία από τα ίδια. Αυτά.

41062805 227344431466769 2691084705033355264 n

#SorryAthens: Όταν το είδα αυτό για πρώτη φορά, εξακρίβωσα πρώτα την ηλικία αυτού που το έβαλε. Ήταν 20 οπότε δεν ταράχτηκα. Στη συνέχεια όμως ήρθε και ο μέσος 30άρης, που ίσως έχει παιδιά, και μου το κοτσάρει χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες. Στο σημείο αυτό να πω ότι η Αθήνα πολύ χάρηκε που ξεκουμπιστήκαμε όλοι έστω και για λίγες εβδομάδες.

#Kamiadiaita: Εντάξει τρως και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ευτυχώς διανύουμε την εποχή της απενεχοποίησης της μασαμπούκας. Προσοχή όμως: Πρώτα μασαμπούκα και μετά 2ωρο στο γυμναστήριο για να διατηρηθεί και το κορμί. Σε κάθε περίπτωση, ντερλίκωμα και μετά πόζα με κοιλιακό φέτα είναι σχήμα οξύμωρον και αισθάνομαι προδομένη από σένα. Δηλαδή αυτοί που τρώνε και τους φαίνεται δεν έχουν καμία τύχη;

40980473 241296309914129 7354544187687043072 n

#Islandlife: Ποια islandlife κορίτσι μου καλό; Επειδή είσαι τρεις μέρες στο νησί νομίζεις ότι έγινες η Μανταλένα; Για τουρισμό πήγες και καλά έκανες, αλλά τι σχέση έχει η νησιώτικη ζωή με αυτά που κάνεις εσύ. Θα τρελαθώ και ποιος να μου δώσει και δίκιο.

#Messyhairdontcare: Με μία γρήγορη αναζήτησή μου, το εν λόγω hastag έχει 1.5 εκατομμύριο δημοσιεύσεις. 1.5 εκατομμύριο ψέματα, ή έστω 1.3 για να είμαι και δίκαιη. Διότι ερωτώ και θέλω ειλικρινή απάντηση: Ποια Ελληνίδα θα μείνει με τη θαλασσινή τζίβα στο μαλλί και δε θα κάνει τουλάχιστον ένα ίσιωμα για να βγει στο νησί; Εξαιρούμαι σαφώς εγώ (και κανά δυο άλλες) που κάνουμε ένα απλό στέγνωμα για να μην πουντιάσουμε κιόλας.

Extra bonus:

#Stillsummer: Δεν μας αφήνετε στην ησυχία μας και στο γραφείο μας μωρέ;

Extra bonus Νο2:

H Xριστίνα Χρόνη απειλεί τη σωματική ακεραιότητα όποιου ανεβάσει #wakemeupwhenseptemberends!!!