Mediterranean College: Το μοναδικό κολλέγιο με ολοκληρωμένο σχέδιο επαγγελματικής ανάπτυξης

Mediterranean College: Το μοναδικό κολλέγιο με ολοκληρωμένο σχέδιο επαγγελματικής ανάπτυξης

Υπάρχουν 3 βασικοί λόγοι για τους οποίους ξεκινώντας τις σπουδές σου ΣΗΜΕΡΑ στο Mediterranean College σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζεις το μέλλον σου, στην Ελλάδα και διεθνώς.

1. Χτίζεις βιογραφικό που ξεχωρίζει, με πτυχίο του University of Derby.

Σπουδάζοντας στο Mediterranean College επιλέγεις University of Derby, το καλύτερο σε κατάταξη βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο! Αυτό, διότι το Mediterranean College διατηρεί συνεργασία δικαιόχρησης (franchise) με το University of Derby, σύμφωνα με την οποία τα προγράμματά του μεταφέρονται αυτούσια στην Ελλάδα.

Με βάση την πλέον αξιόπιστη πανεπιστημιακή κατάταξη Guardian University Guide 2019, το University of Derby ανήκει στα 30 καλύτερα Βρετανικά Πανεπιστήμια (από 121 ιδρύματα που αξιολογήθηκαν). Ακόμα καλύτερες είναι οι επιδόσεις του πανεπιστημίου στους τομείς Business, Marketing, Hospitality όπου κατατάσσεται στο TOP-10 και στις Επιστήμες Αγωγής και Μηχανολογίας όπου κατατάσσεται στο TOP-20.

2. Γίνεσαι δίγλωσσος επαγγελματίας στην επιστήμη σου και αποκτάς διευρυμένες προοπτικές!

Το Mediterranean College είναι το μοναδικό Κολλέγιο που εφαρμόζει δίγλωσσο μοντέλο εκπαίδευσης: το 1ο μισό της φοίτησης στα Ελληνικά και το 2ο μισό στα Αγγλικά, με παράλληλα μαθήματα Αγγλικών και χωρίς προσθήκη προπαρασκευαστικού έτους. Με τον τρόπο αυτό εξοικειώνεσαι από την πρώτη στιγμή με την ορολογία της επιστήμης σου και αποκτάς επάρκεια στα Αγγλικά. Ως απόφοιτος του Mediterranean College είσαι πιο ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας, ενώ έχεις την επιλογή να αναζητήσεις μεταπτυχιακό ή εργασία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

3. Ενισχύεις τις επαγγελματικές σου δεξιότητες και βρίσκεις δουλειά μέσα από το MC Employability Scheme®.

Σπουδάζοντας στο Mediterranean College, είσαι μέλος του μοναδικού Κολλεγίου στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας και τη διασύνδεσή σου με την αγορά εργασίας, μέσα από ένα δίκτυο 500+ συνεργαζόμενων επιχειρήσεων & οργανισμών.

Το MC-Employability Scheme® αποτελείται από μοναδικές υπηρεσίες & δράσεις επαγγελματικής ανάπτυξης όπως:

  • Ετήσιο Job Fair με συμμετοχή δεκάδων εταιριών.
  • Στελεχωμένο Career Office με εξελιγμένες υπηρεσίες σταδιοδρομίας.
  • Οργανωμένο πλαίσιο πρακτικής άσκησης - μαθητείας.
  • Δωρεάν σεμινάρια, εκπαιδευτικές επισκέψεις, ομιλίες στελεχών, real projects & εκθέσεις φοιτητών, συμμετοχή σε συνέδρια & διαγωνισμούς.
  • Κορυφαίες αποκλειστικές διοργανώσεις για την επιμόρφωση & δικτύωση των φοιτητών: Education Festival / Student Excellence Conference / Education Awards

Επικοινώνησε σήμερα για περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Mediterranean College:

Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, ΤΗΛ.: 2310 287779 / 2310 547708

www.medcollege.edu.gr, info@medcollege.edu.gr