«Ο κατάσκοπος που με παράτησε»: Η νέα κωμωδία δράσης που δεν πρέπει να χάσεις!

«Ο κατάσκοπος που με παράτησε»: Η νέα κωμωδία δράσης που δεν πρέπει να χάσεις!

Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ και εσύ ακόμα προσπαθείς να προσαρμοστείς στην πραγματικότητα… Προκειμένου να κάνεις την καθημερινότητά σου λίγο πιο όμορφη και ενδιαφέρουσα, οργάνωσε εξόδους με τις κολλητές σου και δοκίμασε νέες εμπειρίες. Άλλωστε ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου, είναι και η καλύτερη περίοδος για να παρακολουθήσεις κινηματογραφικές προβολές, που θα σε χαλαρώσουν μετά τις ατελείωτες ώρες στο γραφείο. Εμείς σου προτείνουμε μία νέα κωμωδία δράσης που δεν πρέπει να χάσεις. Γιατί αξίζει να παρακολουθήσεις το ολοκαίνουργιο «Ο κατάσκοπος που με παράτησε» ή αλλιώς το «The Spy Who Dumped Me»;

Αρχικά, γιατί έχει ένα πολύ προσεγμένο στόρυ, που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σου. Η Audrey και η Morgan σε ταξιδεύουν στο Los Angeles και σε μυούν στις πιο συναρπαστικές τους περιπέτειες και σε επικίνδυνες αποστολές. Οι δύο τριαντάρες κολλητές φίλες τελείως απρόσμενα βρίσκονται μπλεγμένες σε μία διεθνή συνομωσία, όταν ο πρώην φίλος της Audrey εμφανίζεται στο διαμέρισμα τους με μία ομάδα αδίστακτων εκτελεστών να τον ακολουθεί.

5555554444

Τα κορίτσια δεν πτοούνται αλλά αντίθετα αποφασίζουν να αναλάβουν δράση! Εκπλήσσοντας ακόμα και τους ίδιους τους τους εαυτούς καταστρώνουν ένα σχέδιο για να σώσουν τον κόσμο. Από ότι φαίνεται, δεν είναι τόσο εύκολο όσο πίστευαν, καθώς στην Ευρώπη τις αναζητούν διάφοροί εκτελεστές αλλά και ένας γοητευτικός αλλά ύποπτος Άγγλος πράκτορας….

Ένας ακόμα καλός λόγος που αξίζει να παρακολουθήσεις το «Ο κατάσκοπος που με παράτησε» είναι ότι, στην ταινία πρωταγωνιστούν η Mila Kunis και η Kate McKinnon, που αποτελούν δύο από τα πιο hot κινηματογραφικά ονόματα. Όταν δύο τόσο ταλαντούχες ηθοποιοί ενώνουν τις δυνάμεις τους ξέρεις ότι το αποτέλεσμα θα είναι εγγυημένο. Σε συνδυασμό με τις γρήγορες σκηνές της σκηνοθέτιδας Susanna Fogel που θα σε καθηλώσουν, σίγουρα αποτελεί ιδανική επιλογή για εσένα και την παρέα σου.

cccbbb

Πάρε τις φίλες σου και οργάνωσε μία βραδιά γεμάτη δράση στην πιο κοντινή σκοτεινή αίθουσα! Η ταινία κυκλοφορεί από την Spentzos Film και προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 13 Σεπτεμβρίου!

Πάρε μία γεύση παρακολουθώντας το τρέιλερ εδώ: