Μια μικρή χάρη: Αυτή την Πέμπτη, κρατάς μυστικό;

Μια μικρή χάρη: Αυτή την Πέμπτη, κρατάς μυστικό;

Αν όντως «η Πέμπτη είναι η νέα Παρασκευή», δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο να κάνεις από το να «βουλιάξεις» αναπαυτικά, παρέα με τις κολλητές σου, στις κόκκινες πολυθρόνες του σινεμά, έχοντας στην αγκαλιά σου έναν κουβά φρεσκοψημένο pop corn. Μην ψάχνεσαι άλλο για το τι θα δείτε. Αυτή την Πέμπτη, σου έχουμε την καλύτερη πρόταση για να την περάσεις εσύ και τα κορίτσια «like a queen».

Κρατάς μυστικό; Δύο από τις πιο όμορφες και φρέσκιες παρουσίες της μεγάλης οθόνης, η πανέμορφη σύζυγος του Ryan Reynolds, πρώην «Gossip Girl» Blake Lively και η Anna Kendrick, το κορίτσι της διπλανής πόρτας, της καρδιάς μας και ένα από τα πιο συμπαθητικά του Hollywood, συναντήθηκαν με αφορμή το μυθιστόρημα της Darcey Bell “A Simple Favor”, που μεταφέρθηκε από το χαρτί στο πανί, σε σκηνοθεσία του Paul Feig (Bridesmaid). Ο συνδυασμός των δύο σε μία τόσο δυνατή αφήγηση όσο αυτή που θα διαβάσεις παρακάτω, είναι κάτι παραπάνω από πολλά υποσχόμενος…

«Μία μικρή χάρη» γίνεται η αφορμή να ξεδιπλωθεί ένα κουβάρι μυστηρίου που θα σε κρατήσει καθηλωμένη με το στόμα ανοιχτό, μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η Stephanie και η Emily (Anna Kendrick και Blake Lively αντίστοιχα), δύο άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, γνωρίζονται διά μέσω των παιδιών τους. Όσο τα παιδιά τους παίζουν, εκείνες γίνονται γρήγορα φίλες πίνοντας κοκτέιλ στον καναπέ της Emily. Ώσπου ένα πρωινό, η αντισυμβατική, πετυχημένη και αινιγματική Emily, ζητάει από την κάπως πιο συντηρητική φίλη της Stephanie, να παραλάβει το γιο της στο σχόλασμα μέχρι εκείνη να επιστρέψει από τη δουλειά. Δύο μέρες μετά, δεν απαντάει στο τηλέφωνο και έκτοτε τα ίχνη τής Emily αγνοούνται.

agnoountaiiii copy

Οι δύο stars ενσαρκώνουν με επιδεξιότητα μία σκοτεινή φιλία, μία επαφή που τις οδηγεί στα όρια τους. Η ταινία επικεντρώνεται κυρίως γύρω από την Kendrick στο ρόλο της Stephanie. Η ίδια υποδύεται μία υποδειγματική μαμά και vlogger που εκτός από την αγνοούμενη φίλη της Emily, αναζητεί απαντήσεις ξεσκεπάζοντας μυστικά, ψέματα και μία καλά οργανωμένη πλεκτάνη.

plektanhhhh

Η συγκεκριμένη ταινία στάθηκε λόγος που η Blake Lively διέγραψε για ένα φεγγάρι όλα της τα post στο Instagram, τους 20 εκατομμύρια followers που είχε συγκεντρώσει, μαζί και τον Ryan. «Kαθάρισε» το λογαριασμό της ακολουθώντας μόνο 27 άτομα με το όνομα Emily Nelson, όπως ακριβώς ονομάζεται η γυναίκα που υποδύεται στην ταινία!

Πέρα από τις λαμπερές πρωταγωνίστριες, το cast συμπληρώνουν οι: Henry Golding, Rupert Friend, Jean Smart, Linda Cardellini, Andrew Rannells, και Sarah Baker.

Το trailer δεν αφήνει καμία επιλογή πέρα από το να περιμένουμε με… κομμένη την ανάσα μέχρι την Πέμπτη στις 27 Σεπτέμβρη που θα είναι στις αίθουσες. Φυσικά δεν γίνεται να το χάσεις με τίποτα!

Δες το τρέιλερ:



Σημείωση: Το βιβλίο μπορείς να το βρεις στα ελληνικά από τις εκδόσεις «Κλειδάριθμος».