5 πράγματα που μπορείς να κάνεις τον χειμώνα όποια κι αν είναι η διάθεσή σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
5 πράγματα που μπορείς να κάνεις τον χειμώνα όποια κι αν είναι η διάθεσή σου

Δεν είναι ανάγκη να πέφτεις σε κατάθλιψη

Ο χειμώνας είναι μία από αυτές τις εποχές του χρόνου που κάνει τη διάθεση σου να πέφτει και δεν σου δίνει κίνητρο να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Συνήθως προτιμάμε να καθόμαστε στο σπίτι αγκαλιά με ένα πάπλωμα και να χαζεύουμε σειρές στον υπολογιστή. Ενίοτε καλούμε και φίλους στο σπίτι, όμως είναι αλήθεια πως προτιμάμε τη μοναξιά μας.

Πώς θα σου φαινόταν όμως αν σου λέγαμε πως υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις και τον χειμώνα και να περάσεις καλά ανεξάρτητα από τη διάθεσή σου;

#1.Αν έχεις τζάκι στο σπίτι σου, άναψε μία καλή φωτιά και κούρνιασε δίπλα σε αυτό. Εάν κάνει πολύ κρύο έξω, τίποτα δεν συγκρίνεται με το να κάτσεις μόνη (ή με παρέα) στο σπίτι και να απολαύσεις αυτή τη ζεστασιά.

#2.Διάβασε ένα βιβλίο. Ναι το βιβλίο είναι μία πάρα πολύ καλή παρέα, όταν θέλεις να μείνει μόνη και να χαλαρώσεις στο σπίτι σου.

#3.Ξεκίνα ένα μαραθώνιο ταινιών. Ακούγεται αστείο, όμως μπορείς να καλέσεις φίλους στο σπίτι σου και να ξεκινήσετε να δείτε ταινίες που έχουν sequel. Τα ποπ-κορν, ζεστή σοκολάτα ή κρασί είναι φυσικά στα props.

#4.Αν βρίσκεσαι σε περιοχή που το χιόνι είναι μπόλικο, μάζεψε τους φίλους σου και παίξτε παιχνίδια έξω. Σκι, χιονοπόλεμος ή ακόμη και η δημιουργία ενός μεγάλου χιονάνθρωπου είναι μία πάρα πολύ καλή ιδέα.

#5.Αν πάλι θέλεις να φύγεις από την πόλη, σου προτείνουμε να εκμεταλλευτείς τις χειμερινές προσφορές εισιτηρίων και να πας το ταξίδι που ήθελες τόσο καιρό.

Διάβασε ακόμη: