Τέσσερα club που θα σε βοηθήσουν να οργανωθείς το 2019!

Τέσσερα club που θα σε βοηθήσουν να οργανωθείς το 2019!

Τα ψάξαμε, τα βρήκαμε και μπορούμε να εγγυηθούμε για αυτά! Ετοιμάσου, λοιπόν, και… join the club!

Γνωρίζεις καλά πως η εποχή που διανύουμε είναι η ιδανική για νέα ξεκινήματα. Λίγο προτού πεις «αντίο» στο 2018, καλείσαι να βάλεις κάτω τα πράγματα και να κάνεις τον απολογισμό σου. Βγάλε από τη ζωή σου τους «τοξικούς» ανθρώπους, φρόντισε anytime για την ασφάλεια και το budget σου και βρες «έξυπνους» τρόπους για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου.

Αν θέλεις πράγματι να κάνεις τη μεγάλη αλλαγή και να οργανώσεις τη ζωή σου, τότε σίγουρα αξίζει να γίνεις μέλος των κορυφαίων club του 2019. Τα ψάξαμε, τα βρήκαμε και μπορούμε να εγγυηθούμε για αυτά! Ετοιμάσου, λοιπόν, και… join the club!

  1. Wellbeing Club, για εσένα που έχεις εγκαταλείψει τον εαυτό σου

Το 2019 θα είναι η χρονιά που θα γίνεις το wellbeing κορίτσι που πάντα ονειρευόσουν. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να γίνεις και εσύ μέλος της πιο wellness λέσχης, του club στο οποίο ανήκουν όλες οι fitness influencers που ακολουθείς στο Instagram και τις οποίες θαυμάζεις. Κόψε το κάπνισμα, άρχισε να κινείσαι λίγο πιο πολύ κάθε μέρα, πάρε ένα ποδήλατο, προσπάθησε να καταναλώνεις λιγότερο επεξεργασμένες τροφές και μην χρησιμοποιείς στο σώμα σου προϊόντα τα οποία περιέχουν πολλά βλαβερά συστατικά. Με αργά και σταθερά βήματα, θα καταφέρεις να μπεις και εσύ στο Club και να διαπρέψεις!

GOODYEAR2
  1. Anytime Club, για εσένα που… μένεις ταπί από τις αρχές του μήνα

Σταθερή αξία που κάθε γυναίκα οφείλει να γνωρίζει –πόσο μάλλον αν βλέπει το πορτοφόλι της άδειο από τις αρχές του μήνα (ναι, σε εσένα αναφερόμαστε)! Το Anytime club θα κάνει την καθημερινότητά σου πιο εύκολη από πολλές απόψεις, ενώ μεταξύ άλλων θα σε βοηθήσει να ελέγχεις τα έξοδά σου καλύτερα -χωρίς να αισθάνεσαι πίεση κι δεσμεύσεις. Το «μυστικό» στη συγκεκριμένη περίπτωση βρίσκεται στην ευελιξία της Anytime.

Τα πράγματα είναι απλά. Ελάχιστα «κλικ» από το κινητό ή το laptop σου αρκούν για να γίνεις μέλος σε αυτή τη «λέσχη» και να αποκτήσεις φέτος πρόσβαση σε πολύ καλές εκπτώσεις, σε υπηρεσίες και πολλά προϊόντα (από ρούχα μέχρι είδη για το σπίτι και προτάσεις διασκέδασης). Με λίγα λόγια, αν δεν έχεις κάνει ασφάλεια αυτοκινήτου στην Anytime… ήρθε η κατάλληλη στιγμή! Διότι όποιο πρόγραμμα ασφάλειας και αν επιλέξεις, θα αποκτήσεις αυτόματα πρόσβαση στο Club και θα απολαμβάνεις στο εξής μοναδικές υπηρεσίες επιβράβευσης και ανταμοιβής πελατών. Join this Club εδώ και τώρα, λοιπόν.

Super tip! Αν δυσκολεύεσαι πραγματικά να ελέγξεις τα έξοδά σου, σου έχουμε και άλλα καλά νέα διότι με μόλις 50 ευρώ, τώρα μπορείς να κάνεις ασφάλεια αυτοκινήτου για όσες μέρες θέλεις και μάλιστα, επιλέγοντας τις καλύψεις που σε εξυπηρετούν. Δηλαδή, πλέον μπορείς να ορίσεις εσύ πότε θα ξεκινάει η ασφάλεια αυτοκινήτου σου και πόσες μέρες θα διαρκεί, ανάλογα με το περίσσευμά σου. Αν έψαχνες μία ευκαιρία για να αποδείξεις σε όλους πόσο υπεύθυνο άτομο είσαι, τότε αυτή είναι η στιγμή που περίμενες. Για «τσέκαρε», λοιπόν για ασφάλεια αυτοκινήτου!

GOODYEAR3
  1. Zen Club, για εσένα που «πνίγεσαι» σε μια κουταλιά νερό

Αγαπημένη λέσχη η οποία δε θα σε απογοητεύσει. Το Zen Club απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν κουραστεί να υπεραναλύουν τα πάντα, να αγχώνονται με το παραμικρό, να «πνίγονται» σε μια κουταλιά νερό. Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσεις πως η ζωή είναι μικρή και όμορφη για να αφήνεις κάθε είδους έγνοια να βασανίζει το μυαλό σου. Άρχισε διαλογισμό, προσπάθησε να βρεις ένα τρόπο για να μπλοκάρεις τις αρνητικές και αγχωτικές σκέψεις και δες τα πράγματα πιο άπλα. Όσο πιο νωρίς μπεις στο Zen Club, τόσο πιο γρήγορα θα αισθανθείς τα απίστευτα οφέλη του να είσαι μέλος του.

GOODYEAR4
  1. Happy Single Club, για εσένα που φοβάσαι να μείνεις μόνη

Μην τρομάζεις! Δεν θέλουμε να χωρίσεις ή να παραμείνεις single το 2019. Εκείνο που επιθυμούμε είναι να σε δούμε να χαμογελάς, ακόμη και αν δεν έχεις κάποιον σύντροφο στο πλευρό σου. Αξιοποίησε το νέο έτος για να έρθεις πιο κοντά με τις παρέες σου, να αφιερώσεις την ενέργεια και το πάθος σου σε δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν ή την εργασία σου και κυρίως, πάρε τον χρόνο σου για να αναλογιστείς τι πραγματικά ζητάς από τη ζωή. Όσο εσύ, θα «χτίζεις» την αυτοπεποίθησή σου και θα έρχεσαι πιο κοντά με τον εαυτό σου, τόσο περισσότερη λάμψη θα εκπέμπεις -γεγονός που σίγουρα θα σε βγάλει -αργά ή γρήγορα- εκτός της λέσχης των single.

ANYTIME5

Ελπίζουμε πως οι απλές αλλά πολύτιμες συμβουλές μας θα σε βοηθήσουν να υποδεχθείς δυναμικά το 2019. Οι προϋποθέσεις για να γίνεις μέλος των κορυφαίων clubs δεν είναι πολλές. Αρκεί να είσαι αποφασισμένη να φροντίσεις για την ασφάλεια, την υγεία και το budget σου. Να θυμάσαι ότι για όλες τις επιλογές σου, πρέπει να ψάχνεις πάντα το καλύτερο και κάτι παραπάνω… Anytime! Και μην ξεχνάς ότι μπορείς να φτιάξεις την ασφάλεια του οχήματος σου όπως ακριβώς θέλεις εσύ τόσο σε διάρκεια όσο και στον τρόπο πληρωμής. Ενώ όσο μεγαλύτερη η διάρκεια τόσο μεγαλύτερη η έκπτωση που θα λάβεις. Ευτυχώς, λύσεις υπάρχουν και κάποιες από αυτές, είναι «κομμένες και ραμμένες» για εσένα.